Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaolaolaola2323

jestem gruba

Polecane posty

eded [zgłoś do usunięcia] nie powiedziałem że nie staje, tylko opada, nie każdy lubuje sie w zwałat tłuszczu, bardzo się dziwie co moze być tam podniecające To nie zmienia postaci rzeczy, opada, czyli masz problemy z utrzymaniem wzwodu. Jak zwał, tak zwał. Nie staje Ci. I nie broń się, Twój opór jest bezskuteczny. A co to za różnica, kobieta czy facet. I tak jesteśmy tym, co jemy. Btw. uwielbiam kabaczki. :D

na pierwszy rzut oka, dla mnie LeśnySłodziczek to pan, ale myliłam się:D chyba:O już w sumie to nie wiem czy ja to pani czy pan :D:D:D

No bo powinnam być LeśnaSłodziaczka :P LeśnySłodziaqczek brzmi właściwie tak bezpłciowo, bo to taki leśny słodki stwotek a takich się przecież nie rucha :P Muszę zmienić, ale mi sie nie chce :D W ogóle już pora na zmianę nicka :D

Gość gość
Jakbym była facetem, to musiałabym być osstro zdesperowana, żeby zaruuchać grubą babę. :o Idz kobito na aerobik, ruszaj sie i mniej żryj, zamiast siedzieć plackiem i pierrdolić 3 po 3 😴

Gość eded
musze sie przyznać tak mam problem nie poytrafie pukać grubych bab bo mnie nie podniecają ale musztarda nie martw się moim problemem bo rozwiązałem go w sposób taki że po prostu na grube nie zwracam uwagi i wszyscy są zadowoleni

Gość eded
no i w ten sposób przekopnałem się że to nie dla mnie popełniłem najgorszy błąd życia dlatego kolejny raz tego nie zrobię

No dobrze, to następnym razem jak Ci nie stanie, czy też opadnie, napisz jaki był powód Twoim zdaniem. Przeanalizujemy i być może znajdziemy lekarstwo na Twoje problemy. Tymczasem nie martw się, człowiek czasem popełnia większe błędy w życiu i o takiej kompromitacji szybko zapomina. Pociesz się, że nie Tobie jednemu nie staje, czy też opada.

LeśnySłodziaczek [zgłoś do usunięcia] Ta laska pewnie musiała się czuć okropnie Co jej powiedziałeś? Ona??? Przecież to jemu nie stanął, czy też opadł. Miała niezły ubaw z koleżankami. :D

Idealna kobieta to taka: 160 cm 47 kg piersi 75 C stojace a nie jakies zwisy :-o blond wlosy ;-) Moja niusia taka jest ;-) A otyłe dziewczyny same są sobie winne. 25 kg ? to Ty musisz być większa jak ciasteczkowy potwór :classic_cool: Żałosne, że młode dziewczyny są tak opasłe - a co będzie po trzydziestce ? Po pięćdziesiątce będzie pewnie już ze trzy razy futryny w drzwiach wymieniać bo nie zmieści się w nie:-p A wysięgnik na bloku już założony ? Bo po nim będą Cie wciągać na górę bo przecież nie dotoczysz się do mieszkania :classic_cool:🖐️

musztarda - masz rację :P A eded pewnie nalezy do typów rozpamiętywaczy, niestety ja tez to mam, ale walczę z tym :P Pewnie jakbym była facetem to już dawno byłabym impotentem :D

Dla mnie facet musi być facetem a nie jakimś analizatorem :D Taki hszonszcz co zna dokładne wymiary swojej dziewczyny odpada w przedbiegach :P Facet ma robić a nie mówić :P

A przepraszam, co jest złego w tym, że znam wymiary swojej kobiety bo nie zrozumiałem :-o A jeśli kogoś kręcą dziewczyny z nadwagą czy o zgrozo z otyłością - polecam wizytę w Poradni Zdrowia Psychicznego - na pewno coś poradzą :classic_cool:

Gość eded
dobrze jak bedę miał tak następnym razem zwrócę się się do ciebie o pomoc. prośba do ciebie czy już możesz iśc pobiegać żeby pare kg zrzucić? swoją drogą ciekawy jestem czy jesteś zakompleksioną z powodu tuszy panna, czy zakompleksionym kolesiem który ma grubą pannę

Nic złego - po prostu nie w moim typie :P A są faceci, których kręcą takie kobiety z otyłością, nawet kiedyś były o tym "Rozmowy w toku" i był na widowni taki jeden normalny szczupły facet i laski do chyba 120kg i on powiedził, że takie to minimum :P Czy, że 150kg to minimum, już nie pamiętam bo to dawno było, to juz naprawdę jest fetyszyzm i to niebezpieczny :/ Jeszcze są tacy "wypasacze" co lubią tuczyć swoje laski :/

swoją drogą ciekawy jestem czy jesteś zakompleksioną z powodu tuszy panna, czy zakompleksionym kolesiem który ma grubą pannę Pudło. Jestem zakompleksionym z powodu tuszy kolesiem.