Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Santo Subito

Uwielbiam kilkudniowe szkolenia!!

Polecane posty

Nie dokonam podziału na szkolenia, konferencje, czy integracje zespołu, bo we wszystkich rodzajach tych imprez chodzi o jedno - zabawić się i nachlać na koszt pracodawcy oraz poruchać nowe koleżanki/kolezanki z pracy :classic_cool: Najważniejsze, żeby szkolenie trwało minimum 3 dni/2 noce. Optymalne jest szkolenie 5 dniowe. Wszystkie takie szkolenia zaczynają się od jakichś nudnych prezentacji. Wystawiony przez organizatora jełop produkuje sie opowiadając co jest napisane na slajdach. Oczywiście nikt go nie słucha, bo kazdy i tak myśli tylko o momencie, az padnie umówiony znak-sygnał i będzie można rozpocząć libacje :classic_cool: Pomijam tutaj osłów, którzy przyjeżdżają na te szkolenia, z nadzieją, że czegoś się nauczą i zamykają się w pokoju po 20 :o Zaraz po ogłoszeniu końca szkolenia i zaproszeniu na \"kolacje\" :classic_cool: rozpoczyna się legalna libacja. Najpierw nieśmiało, obcy sobie ludzie zerkają na siebie wyczekując, aż pierwszy odważny otworzy butelkę. I potem już idzie... Wóda leje się hektolitrami, z Pan/Pani przechodzimy sobie na Ty, rozmowy, śmiechy itp ;) Fajnie. A teraz najważniejsze - sexualny aspekt takich wyjazdów :classic_cool: To jest prawdziwy raj dla jebaczy :D Pannom, odpowiednio podgrzanym dobrymi tekstami i podlanymi alkoholem puszczają wszelkie hamulce. Zaruchac na takich imprezach mogą nawet najbardziej nieśmiałe pacany, którzy nagie kobiety widują tylko w formacie jtp ;o Co najśmieszniejsze - sam miałem takie przypadki - po wzorowo przeprowadzonym podrywanku i finale u mnie w pokoju, rano ONA nie martwi się, że przespała się z facetem, którego widziała pierwszy raz w życiu, nie szkodzi, że w domu dwoje dzieci, mąż i pies.nie żeby jakiś kac, choćby moralny, to nie ważne. Jedyne jej zmartwienie to ŻEBY TYLKO NIKT MNIE NIE ZOBACZY JAK BĘDĘ OD CIEBIE WYCHODZIŁA BO CO LUDZIE SOBIE POMYŚLĄ I BĘDĘ UCHODZIŁA W FIRMIE ZA PUSZCZALSKĄ:o:o Pozostawie to bez komentarza 🖐️ poza tym, jak już mówiłem, trzeba być pedałem, żeby nie wyrwać panny na takim wypadzie. Więc nie mówcie mi, ze wy nie jestescie takie, że nie sypiacie z przypadkowymi facetami na imprezach firmowych, bo za dużo się w życiu naogladałem, żeby wam w to wierzyć. Ja wiem swoje i wiem, że dobrze wiem :classic_cool: Na drugi dzień, jakiś kretyn nieżyciowy wymyślił, że zajęcia rozpoczną się o 9. :o Taaa, jasne, poza cipami, którzy chcą \"zdobyć nowa wiedzę i wymienić doświadczenia z innymi\" pierwsi normalni ludzie zjawiają się w okolicach południa. Oczywiście każdy ma w dupie szkolenie, wszyscy czekają tylko obiadu, żeby pierdolnąć rosołek czy żurek na kaca, zapalić papierosa i oby tylko do wieczora i, jak wiadomo, historia lubi się powtarzać - znowu rusza libacja i dymansko :D I love this game :classic_cool:

Gość zbędny balast
pogratulować.

Gość całkowicie czarny kot
i kto za to płaci? pan płaci pani płaci wszyscy płacimy :-)

Gość merrylyyyn
i ile zaliczyłeś juz panienek?

Akurat liczba jest nieistotna, kilka bylo. Ale perspektywy są obiecujące :classic_cool: Najbardziej lubie takie panny, co przyjeżdzają pierwszy raz na szkolenie :D Ja, obcykany stary wyjadacz, znający realia i zasady takich wyjazdów otaczam takie przestraszone rybeczki opieką i już ich nie wypuszczam :classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
u mnie szło z kasy klientów :D