Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzikowa2225

Jak delikatnie powiedzieć mu o wadach??

Polecane posty

Gość edzikowa2225

Witam... czy jest jakis podstepny sposob zeby go nie urazic? Chodzi mi o to zeby np zmienil cos w swoim wygladzie... Ostatnio kolezanka miala problem i chciala zebym jej doradzila a tak na prawde nie mam pojecia jak to zrobic;] moze dla mnie to troche blahe ale twierdzi ze chce zeby jej chlopak poszedl wkoncu do dentysty i nie smiejcie sie bo nie ma z czego...Jest jakis sposob zeby wymusic to u niego? Tylko bez glupich odpowiedzi prosze.

Gość Brzechwa
konkretnie o jakich ?

Gość edzikowa2225
No napisalam...chodzi o pojscie do dentysty...bo koles mało co dba o zęby

hmmm... może tak: Kochanie czytałam w "nazwa mądrego pisma" ze raz na pol roku trzeba isć na kontrole dentystyczną, ponieważ... (no nie wiem co powiedziec tutaj jakąś glupotę ze łatwo o choroby zębów od jedzenia czy coś i trzeba sprawdzac bo potem moze to na zdrowie rzutowac) i umówiłam nas na wizyte, bo wiesz ze ja sie sama boję isć i potrzebuję twojego wsparcia:P cos takiego albo jakąś zgrabną bajkę w tym stylu :P

Gość fgbg
ja mu o wadach mowie wprost ale i tak rzadko mnie słucha:/ np zeby se kupił kurtkę bo ta co ma jest fatalna, albo zeby okulary sobie wymienil bo chodzi w takich starach sprzed 15 lat:/ ale ma gdzies moje gadanie

Gość edzikowa2225
Ale problem w tym ze on jest bardzo uparty i zapewne nie pojdzie... mimo wielkich staran...problem noo

Gość fgbg
ludzie a po co takie podchody? chyba krotko się znacie jak nie umiesz powiedzieć wprost

Gość edzikowa2225
Ale wiesz jeszcze zwrocenie uwagi na ciuch czy jakas rzecz ktora nosi to zbyt nie ejst trudne...zawsze mozna powiedziec cos w zartach...natomiast w tej sytuacji to na prawde nie mam pojecia

Gość fgbg
to jak uparty to powiedz ze rzucisz go jak nie pójdzie i że mu smierdzi z buzi i całowac go nie bedziesz

Gość edzikowa2225
Ale jak to sobie wyobrazasz? Mowisz mu prosto w twarz zeby poszedl do dentysty bo zauwazylam ze masz dziury?? ... myslisz ze to go nie urazi?

Gość fgbg
ale wiesz, ja z zebami mojego tez mam problem, w sensie ze on ma tez niezaładne zeby i mówilam mu zeby zrobił sobie koronki i mostek przynajmniej z przodu bo ma taki zółtawobrązawy brzydki nalot, dwóch zebow mu brakuje choc mlody, ale to jak mlotem o ściane

Gość fgbg
hehe no to zalezy jaki to facet. ja mojemu mówie, ale juz powiedzialam on sobie nic z mojego mówienia nie robi. przejmować sie tez nie przejmuje w sensie, ze go urazilam czy cos

Gość edzikowa2225
Oo widze ze masz podobna sytuacje...to powiedz jak na samym poczatku zaczelas z takim tematem to nie bylo Ci choc troszke glupio? Prosto z mostu powiedzialas ze nie podobaja ci sie jego zeby i zeby coz z tym zrobil?

niech idzie z nia mowie ci pomoze jej w trudnych chwilach u dentysty:P:P bo sie boi dziwczyna sama przeciez to stres a on jej ukochany bedzie dla niej oparciem .. a potem jak siadze na fotel to juz dentysta mu powie o jego problemie w dosdny sposob:P

Gość A wam ktos zwraca uwage
zostaw. Na sile go nie zmieniaj.

Gość daaamaaa
Ma go nie zmieniac? I wszystko znosic?

Gość samanta9484
Tez mam podobvny problem i nie potrafie sobie z tym poradzic... Jak zrobic to delikatnie

Gość dobrze że
mam ten sam problem. Nie owijam w bawełnę, tylko walę prosto z mostu. I co z tego? Gucio! Mój ślubny panicznie boi się dentysty. Ileż było proszenia, tłumaczenia, że to nic nie boli, że moja dentystka robi nawet znieczulenie przed znieczuleniem, i guzik mi z tego przyszło :o Dobrze chociaż, że te kły mu się jakoś trzymają...z przodu, bo co się dzieje z tyłu to aż przykro myśleć :o

Gość Lord Oscypek
Normalnie, mówi się wprost, żeby poszedł do dentysty io wyleczył ząb.