Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frgrgthyyhyhjy

PORADZCIE MI !!!! BO SAMA JUZ NIE WIEM EH ...

Polecane posty

Gość frgrgthyyhyhjy

ja jestem w lozku istny kameleon .. potrafie byc drapiezna...namietna...dominujaca..i pragnaca dominacji ...moj facet to ryby ... czasem mam wrazenie ze jemu przeszkadza to ,ze ja inicjuje seeks;/a w gazetach tyle sie naczytalam zeby faceta zaskakiwac,jako pierwsza do seksu namawiac ... a mam wrazenie ze on tego nie lubi ;/ moze ktos z was jest facetem ryba?albo zna facta rybe? co lubi w lozku/jakie kobiety?lagodne?dominujace?czy moze oni wola dominowac?pomozcie :((

Gość frgrgthyyhyhjy
Namiętnie czytam Naji Pania domu :classic_cool:

Gość Leśny
Ryba... to chyba karaś albo leszcz jest..... szukaj szczupaka ostatecznie okonia...... węgorze też omijaj bo trującą krew mają :P

kurwa a co za roznica czy ryba czy rak czy lew? jeden uj jakim jest baranem,niema chlopak drygu do sexu i tyle,widzisz kochanie ja wlasnie takie kobiety uwielbiam jak mnie czyms zaskoczy a moja to niestety tylk by lezala

Gość frgrgthyyhyhjy
ostatnio mi powidzial,ze to on woli zdobywac mnie ;/ o kurde mole - no wlasnie podobno roznica jest .. ja baran i kocham seks i kocham rzadzic ..ale czasem tez lubie byc ta zdobywana ,gdy chlopak ma nade mna przewage .. lubie raz tak a raz tak zeby sie nie nudzic .. a chce chlopakowi sprawic przyjemnosc :(

Gość Brunecik23
takiej dziewczyny ze świeczką szukac, rzadko mi sie zdarza aby to dziewczyna wykazywała pierwsza chęc, a szkoda...

a co ma zodiak? mój facet to też ryby - ale w łóżku jest nam cudownie. Oboje zaskakujemy się stale nowymi pieszczotami i pomysłami na miłość.. i jest nam nieprzerwanie cudownie.. ale co do tego ma zodiak?

Gość Malinka Z
Gość gość
Ja mam faceta z pod Ryb. I sam nie raz mnie prosi abym Go zaskoczyła w łóżku była drapieżna i zmysłowa. Dlatego jestem zdziwiona, że Twój facet zupełnie inaczej na to patrzy. Może jednak teraz Jego kolej może zaskocz Go tym żeby to On się teraz postarał. Ale znak zodiaku nie jest ważny w łóżku ważne żebyście pogadali na spokojnie i powiedzieli czego oczekujecie od siebie nawzajem.