Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra09123

LEWATYWA powinna być dzisiaj standardem!!

Polecane posty

Gość Sandra09123

Która z was tak uważa?? Po każdym wypróżnieniu się powinnyśmy sie tam płukać dla higieny i dlatego że faceci coraz częściej wykazują zainteresowanie naszą pupą!! ja już nie chce czuć dyskomfortu jak facet prosi mnie o anal i jestem tam zawsze czysta...recepta rurka od prysznica przed każydym razem gdy w rachube wchodzi seks!! I zgadzam sie z tym panem: "Jeszcze nie spotkałem kobiety która podczas seksu była by gotowa na anal, zawsze wtedy mi mówiła, że jest nie przygotowana tam!! Ja za każdym razem płukam odbyt po oddaniu kału chociażby dla higieny i dlatego, iże lubie jak kobieta mnie tami pieście wsuwa palce dłoń, a wy nigdy nie jesteście na to gotowie jeśli się wam wcześniej nie powie, nprawdę zacznijcie sie tam myć w środku dla mnie to powinno być dzisiaj STANDARDEM. Niby uważacie sie za takie czyścioszki, a z tym to u was kiepsko. Pokażcie facetom, że moga was dotykać wszędzie bez ograniczeń i nie miłych niespodzianek, lewatywa powinna być tak samo naturalna jak mycie muszelki"!!

Gość Sandra09123
W niewypowiedzianej, nie dającej się opisać wytrwałości przemierzam pustynne obszary Colorado w nieustannym i odwiecznym poszukiwaniu wylegujących się w promieniach zachodzącego słońca stolców kojotów. Niepomny żaru lejącego się z nieba, ni pyłu wdzierającego się w gardło i osadzającego się na tchawicy oraz bezwarunkowych skurczy pęcherzyków płucnych, drażnionych przez mimowolne impulsy międzysynaptyczne wywołane podwyższonym ciśnieniem oraz znacznym przyrostem temperatury ciała, pochłaniam absolutnie wszechdoskonały kształt stolca, naruszając jego mistyczną konstrukcję moimi naruszonymi przez ząb czasu i próchnicę zębami.

Gość Czeqo to sie dla faceta nie
Robi??:)

Gość Sandra itd
podszywają sie znowu pode mnie z tym Colorado nie słuchajcie to pewnie jedna z tych co się tam nie myje:/

Gość Sandra itd
dodam, że jak sie rozpędzę umyje również jelito cienki i zołądek :classic_cool:

Gość slodkajakzmiodu
sandra i robisz sobie ta lewatwe?

Gość Sandra09123
Tak robię sobie lawatywe, prosze by się pode mnie nie podszywać!! A co obrzydliwego jest w analu bo nie rozumiem?? No tak jeżeli pchasz w brudna pupe to sie nie dziwie ja jednak mojemu facetowi oferuje zawsze komfortowy seks tak samo jak on mi i jest zwsze czyściutki i pachnący... kto tego nie ma to się właśnie teraz frustruje i pisze takie głupoty albo podszywa sie pode mnie co chcecie tym zyskać??

Gość Sandra itd
A jak wczorej myłam sobie wątrobę to udało mi sie wygrzebac nawet troche bilirubiny :classic_cool:. Z dwunastnicy natomiast wyjęłam sobie resztki niestrawionej kaczej koopy z wtorkowego obiadu. POLECAM DOGLEBNĄ HIGIENE!

Gość slodkajakzmiodu
sandra powiedz cos wiecej bojestem ciekawa... czy to boli i wogole jak czesto to robisz??

Gość Sandra itd
Mój facet również oferuje mi swój czysty odbyt, co bym mogła bezpiecznie i co najważniejsze hygienicznie posuwać go kabaczkiem z babcinego ogródka.

Gość bo Sandra to facet ktory
sie rozmarzyl

Gość Sandra09123
Jak mam mówić coś więcej jak sama widzisz że ciągle się podszywają i kpią z tego o to Polska właśnie w sprawach seksu nadal zacofana:/

Gość Sandra09123
Tak sie zdenerwowałam tym podszywaczem, że popuściłam bździnkę z kleksem. Musze szybko zrobić lewatywe, bo nie godzi sie chodzic z takim brudnym tyłkiem! A niech przypadkiem zechce mnie posiąść mój Azor i jak ja bede wygladała taka brudna? WSTYD:o

Gość slodkajakzmiodu
nie wnikaj w podszywaczy dziewczyno :) olej to sobie :)

Gość R_C
no bo Sandra to jakis pojob ktory chce chyba nastawic wszystkei laski jako laska aby se jelita plukaly ....

Gość wystarczy FRAGILE
A jak wczorej myłam sobie wątrobę to udało mi sie wygrzebac nawet troche bilirubiny . Z dwunastnicy natomiast wyjęłam sobie resztki niestrawionej kaczej koopy z wtorkowego obiadu. POLECAM DOGLEBNĄ HIGIENE!' - buhahahhahahhahahahha :D :D :D :D

Gość Sandra09123
Sorrki ale nie ma sensu sie tu wypowiadać bo banda zflustrowanych debili tu grasuje podszywa sie i rozpiepsza cały temat...ide już może porozmawaimy innym razem jak sobie pójdą pozdrawiam Cie do usłyszenia :)

Gość Sandra09123
ide zrobic sobie lewatywe, odkrylam takze bowiem ze brunatna ciecz wyplywajaca mi z odbytu doskonale zastepuje kakało na wieczorna kolacje, polecam :D

Gość Sandra09123
Jak połamana pieerdole, sory:o

Gość ...ktos...
Jak mam mówić coś więcej jak sama widzisz że ciągle się podszywają i kpią z tego o to Polska właśnie w sprawach seksu nadal zacofana:/ mamy rozumiec ze np w ameryce wszyscy sobie pchaja waz z prysznica w dupe? jesli to takie nowoczesne i na czasie proponuje zebys zaczela produkowac klozety z wystajacym kawalkiem weza prysznicowego, po skonczonej sprawie bedzie moza "nadziac sie" na wystajacy prysznic analny i zhigienizowac swoj odbyt. a moze wogole przestanmy srac, to takie nie higieniczne... a tak juz na powaznie to wiesz ze czesta lewatywa jest niezdrowa? w odbycie sa naturalne bakterie ktore spelniaja jakas tam swoja role w biochemi organizmu... kiedys czytalem ze ktorys tam ludwik francuski krol umarl przedwczesnie z dwoch powodow - czesto spuszczal sobie krew i zbyt czesto robil sobie lewatywe... wyczysccie swje mozgi z durnych pomyslow a nie odbyty ludzie...:D

Gość jeszcze sobie jezyk szoruj
szczotka do kibla i Dosią :O

Gość malunia niunia
i dlatego lubię jaketerie :D z samego rana można poprawić sobie humor czytając niektóre wpiay :D:D

Gość swiezajakskowronek
sandra jak gleboko wsadzasz sobie waz i jak dlugo mam go tam trzymac jesli woda leci pod silnym cisnieniem