Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooki

Tylko kobiety powyżej 175 cm są zgrabne !

Polecane posty

Gość niebieskooki

mniejsze mają krótkie nóżki , szerokie miednice i dupy, te wysokie mają cudowne nogi i zgrabne pupcie...Dlatego trzeba szukać w Skandynawii

Gość powodzenia w szukaniu
:D

Gość akroksa
Co za glupota. To nie o wzrost chodzi a proporcje. Ja mam 180 i nie zaliczam sie do najzgrabniejszych jest wiele nizsych kobiet ktore maja lepsza figurke, Jedz lepiej do tej Skandynawi - mniej debili u nas

Gość wystarczy FRAGILE
zeby wysoka miala waska miednice i waskie biodra to dopiero sztuka znalezc :O

tez nie lubie nisich kobiet...zazwyczaj maja juz celulitis przed 30 , seksowna bielizna na nich kiepsko wyglada , no i nie maja zgrabnych nog

Gość smieszne standardem jest
ze polski facet ma jakies 175 najwiecej po co wam babki rowne wzrostem pokurcze ?

Gość hkhkj
po jaką cholerę odpisujecie na głupie topiki głupich ludzi. nie bądzcie takimi samymi dziećmi... ludzie.... trochę dojrzałości !

chyba u ciebie na wsi tacy niscy są..te do 170 cm niech sobie mają faceci co mają 170cm wyższy może sobie wybierać

Ja wręcz uwielbiam niskie kobiety. Małe jest piękne i piszę szczerze. Na moje 3 miłości, 2 były bardzo niskie. Ale o gustach się podobno nie dyskutuje. Większość kobiet, które mi się podoba, to takie maleństwa właśnie :). Chciałbym mieć kiedyś przy sobie takie kochane maleństwo :D. Ale nie jest tak, że wysokie mi się nie podobają.

co za kretyn do potegi entej to napisal??? zobacz sobie laseczke co ma 165cm i 45kg szatynka w fajnych rybaczkach do tego wysoki kozak na nodze,to sie zesrasz na miekko:D chyba ze debilu piszesz o tych 160 /80kg z twojej okolicy no to rozumiem ze nie sa zgrabne buhahaha,moja zona ma 168cm i jak zobaczylbys jej figore a ma 28lat to bys nasral w spodnie i dostal szczekoscisku :p jedz tam do tej skandynawi jednego buraka mniej:o

Gość Bzdury.znam wysokie krowy
Babsztyle i zgrabniutkie niskie

Gość nie znacie się
duże jestseksowne tyle ciała że żadna niskopodwoziówka wam tego nie da kto nie próbował z wyskoką taka 180 albo więcej ten nie wie co to jest

Gość ropaoparopataka
tak te niskopodwodziowe sa bez ksztaltu, sorry uwielbiam nawet grubsze ale wysokie to odlot :D

Gość in maj opinion
nawet te co mają 180cm wzrostu i ważą 100kg? :classic_cool:

Gość in maj opinion
ale przeciez ma ponad 175 więc musi być zgrabna :P

Gość malusheek
xD buahaha autor to sie chyba urodzil z jakims defektem mozgu... ja mam 167cm wzrostu i wierz mi, ze odwrocilbys sie za mna na ulicy :D :P nigdy nie wazylam wiecej niz 48kg... zadnego cellulitu, rozstepow i innych smieci... nie mam tez szerokich bioder czy wielkiej dupy, bo jakies 88cm... w pasie mam 60 i w biuscie 89-90... Powiedz mi ze jestem nieproporcjonalna... :P

Gość malusheek
a i jeszcze jedno... przynajmniej w obcasach nie wygladam jak wielka kolumbryna... xD niczego nie ujmujac wysokim kobietom... same sie skarza na to...

Gość viksiak
w łóżku i tak wszystko się wyrówna:)