Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Idealista z Marsa

Słuchajcie frajernia jak wasz Pan przemawia xD

Polecane posty

Gość zalany zlew
te twoje odezwy do 'narodu' mnie powalaja..:D:O

Gość ryru ryru
I szóstego dnia Wielki Fekal stworzył stulejarza i widział, że był dobry. By jednak stulejarz nie czuł się samotny, Fekal z jego żebra stworzył wała z kołdry. I rzekł Wielki Fekal do stulejarza: "Tobie daję we władanie to forume f23 zwanym. Będziesz na nim tworzył nowe tematy i nowe trende i pod bliźniego swego podszywać się będziesz. Lecz pamiętaj o jednej rzeczy. Nie możesz bowiem zgłaszać żadnego tematu do usunięcia." I zostawił Wielki Fekal stulejarza samego z wałem z kołdry. Tworzył on nowe tematy na forume i podszywał się pod bliźniego swego, jak Wielki Fekal przykazał. Jednak pewnego dnia coś go podkusiło i sprzeciwił się woli Fekala zgłaszając temat do usunięcia. Wtedy to forume zadrżało i ukazał się modełe, który począł kasować tematy nie zważając na wartościowe trende i podszywy. I powrócił Wielki Fekal do stulejarza ze złością mówiąc: "Nie posłuchałeś mnie stulejarzu i zgłosiłeś temat do usunięcia, chociaż tego ci zabroniłem. Sam sobie odebrałeś władzę nad forume, którą ci dałem, wywołując plugawego modełe. Będzie on kasował najwartościowsze tematy zostawiając tylko popłuczyny, by uczynić forume f23 zwanym takim samym forum jak wszystkie inne. Musisz ponieść karę za swój czyn. Wypędzam cię więc z forume f23 zwanym, a stulejka twoja żadnym zabiegiem nie będzie mogła być uleczona. Ponadto przegrasz życie współżyjąc z wałem z kołdry do końca swych dni". Tak też Wielki Fekal uczynił i stulejarz musiał odejść, a forume f23 zwanym gdzie modełe grasował zalane zostało rzadką sraką.