Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slowmotion

Od czasu związku mój facet ładnieje ja przeciwnie !

Polecane posty

Gość slowmotion

gdy z nim się wiązałam to ja śliczna kobieta on mono przeciętny , wszyscy dziwili się , że dałam mu szanase...długo się o mnie starał...teraz role się odwróciły... ja zachorowałam przytyłam, nie mam siły na ćwiczenia itd, do tego musiałam zmienić pracę na znacznie gorzej płatną...a on ? z wiekiem zrobił się przystojny bardziej męski, przytył, a że chodzi na siłownie ma super ciało, dobrze zarabia ma super ciuchy i tylko markowe...i wydaje mi się, że powoli wie, że teraz to on ma przewagę....ostatnio jak mnie spławił to walnął tekst który ja mu kiedyś w złości powiedziałam jak się starał :( Wygląda jakby obijał sobie ten cały okres swojego starania :/ A pewność siebie tak mu skoczyła, że ho ho :(

Gość złośliwa sami
to wez sie za siebie

Miło usłyszec, że są jeszcze cienie sprawiedliwości na tym swiecie :classic_cool:. Teraz Ty się staraj pińdzia!!!

Gość spaghetti
a po ile macie lat?

Gość Niezdecydowana..............
Nie przejmuj się tym. Postaraj się go przez jakis czas unikać i nie dawaj po sobie poznac ze on cię interesuje. Nie wiem jak bedzie w Twoim przypadku ale powiem Tobie ze w moim się sprawdziło:)

Gość slowmotion
nie sprawdzi się bo on teraz ma grono adoratorek, charakter miał zawsze super, a do tego teraz ciacho się zrobiło..więc łakomy kąsek...

Tak, tak... Chłop się starał a teraz go unikaj, posłuchaj koleżanek.... :classic_cool:. Resztę dyskusji dokończymy na forum rozwodowym :-)

Gość slowmotion
człowieku mam problemy z tarczycą ! ..wcale go nie winie za takie zachowanie teraz...tutaj tylko tak sobie płacze w rękaw nad zmienością losu...

Gość Józiu
Idź ty na sianie się prześpij a z swoimi mądrościami podziel się ze swoim Wacusiem, jedynym przyjacielem.

Gość slowmotion
mogę...ale nie już wyglądem...a tego teraz chyba on oczekuje