Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaskost

juz nie sam

Polecane posty

Gość adaskost

witajcie ..przygarnołem malutkiego kotka...porzucila go mama....niestety nie wiem jaka to plac bo maluszek jest naprawde tyci tyci..dzis ide do weterynarza napewno sie wyjasni :) i pytanko i prosba do was ....o jakies fajne imie dla niego....dla niej :)

Gość adaskost
macie jakies pomysly

Gość adaskost
narazie to myslalem o brudasku....:) chodz nie wiem czy to nie kotka jest

Poczekaj, samo wyjdzie. Ja tak robię, najpierw przez parę dni obserwuje kociaka a potem samo wychodzi jak będzie miał na imię ;)

Gość adaskost
movering jestem od niedawna na forum nie wiem jak fotki zamieszczac a jeszcze z pracki klikam nie ma sprzetu :( ech kotek jest bialy w czarne latki.. ogon ma czarny i ma niebieskie oczka a mialczy jak niewiem :)

Gość Zryta Zyta
mialam ten sam problem az w koncu moj pozostal Żylakiem :)

Gość adaskost
wiii...moze masz racje....chodz np. jak znajomi mieli kotka tez przygarneli to zalozyli mu ksiazeczke od razu u weterynarza..... no i tam musieli z marszu podac imie..... wiesz ja niemoge czekac musze z nim isc do weterynarza juz dzis..ma sporo pchelek jest strasznie chudziutki,,,zjadl przed chwila przez smoczek troche mleka..nic inneggo nie mielismy w pracy

Ja mam w domu kocura - Perszinga (biegał jak wariat jak był mały i tak wyszło), i dwie kocice - Pieszczocha (wiadomo, uwielbia się przytulać) i Pyśkę (jakoś tak wyszło).

Gość adaskost
zryta zyta dobre dobre.. a czemu akurat tak :)

Gość Zryta Zyta
nie bedziesz musial na razie podawac imienia :) nie dawaj mu/jej tez zwyklego mleka tylko takie kocie

Gość Zryta Zyta
' zryta zyta dobre dobre.. a czemu akurat tak ' dluga historia :) mal byc dziewczynka i posiadac imie Izma (szczur wabi sie Amzi) wyszedl chlopiec i tak juz zostalo

o to rzeczywiście maleństwo ale słodkie są takie kotki ja miałam tez taką malutka kotke i miała na imie Fila a teraz też mam kotke Szarusię

Gość adaskost
zryta zyta wiem ..ale nic innego w pracy nie mielismy zeby je nakarmic bo w sumie znalezlismy na zakladzie i sa 3 takie malutkie kotki ..... wiesz dzis dopiero na zakupki po jedzonko dla pupila...chodz troszke sie martwie jak wezme go do domu..jak on sopbie jutro poradzi jak bede w pracy

a mleko możesz jej takie podawac ja mam zanjomego wterynarza i tez mówił że lepij wode niz mleko ale mleko takie odtłuszczone wydawało mi bardziej treściwsze i dawałam zawsze chude mleko i kot nie miał biegunek i rósł zdrowo i dobrze

Gość iguu
Jeżeli kocur - Behemoth, natomiast jeśli jest to kotka - Lilith

jesli będziesz go trzymała w mieszkaniu kup mu kuwetę i żwirek dla kota

Gość Zryta Zyta
spal bedzie slodko :) ja swojego wzielam jak mial jakies 4 tyg. karmilam go na poczatku takim walsnie mlekiem dla kociaczkow (przez strzykawke bo za cholere nie chcial tak ze smoczka specjalnego) rosnie jak szalony i strasznie bydluje :) do tego nauczyl sie siusiac do umywalki....madralinski :D

Gość adaskost
onk3 tak wiem.. bedzie kuweta i zwirek zaraz po pracy kupie

Gość Zryta Zyta
tylko uwazaj z tym zwirkiem :o moj na poczatku go pozeral dlatego uczylam go lac na gazety (oczywiscie lezace w kuwecie)

Gość adaskost
zryta zyta my mielismy smoczek bo jedna z pracownic w biurowcu ma male dziecko i znalazl sie jakis w jej torebce.. no cos na szybko trzeba bylo cos wymyslec ...a tak masz racje strzykawka bedzie lepsza latwiej bedzie go karmic....dopisuje do listy :)

a to moj jakis był malutki dziwak bo zawsze w żwirek robił raz tylko wszedł do łazienki i w miske narobił

Gość adaskost
mi doradzili zeby nie kupowac zwirku tylko takie ..podklad z drewienek takie trocinki grube specjalnie dla kotkow do tego celu...ale nie wiem musze troszke na ten temat poczytac..no chyba ze macie jakies doswiadczenia

Gość Zryta Zyta
sa tez specjalne butelki ze smoczkiem dla kotow :) moj na poczatku lal gdzie popadnie :o nawet mi kable od sprzetu pozalewal :o wczesniej co prawda owe kable poprzegryzal mi pies i zostaly zaizolowane ale...Żylon tyle nalal, ze izolacja puscila i zwalily misie w szystkie kontakty w domu :D po tym calym incydencie postawilam kuwete tam gdzie te kable byly i juz mam z glowy :) kot nigdzie sie siusia (nie liczac wspomnianej umywalki;))

Gość adaskost
ech narazie to mam go ochote nazwac brudasek.....kurde ale on ma za..jebiscie niebieskie oczy

Gość Zryta Zyta
nie chce cie martwic ale im starszy bedzie tym mniej niebieskie beda te jego oczy :P

Gość adaskost
zyta to mnie nie martwi oby byl zdrowy i sie dobrze chowal :) chodz martwie sie czy dam sobie z nim rade ;(

Gość pytanieeeee
nazwij go mruczek

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
misiek, romus, puszek

Gość Zryta Zyta
a samiczke...Lodzia :D