Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostań moją księżniczką

nie wiem co zrobić, ktoś poradzi?

Polecane posty

Spotykam się od 2 miesięcyz facetem, na początku było super, ciągle dzwonił, pisał itp. Teraz nagle cisza. Oczywiście spotykamy się i jest ok ale nie wiem czemu on milczy, mówiłam mu o tym ale stwierdził że mi się zdaje. W tamtym tygodniuzaprosił mnie na 2 dni na wyjazd, było fajnie. Od tamtej pory cisza, już prawie tydzień. Nie wiem co robić? Odezwać sie i zaproponować spotkanie czy czekać aż on się odezwie?

Gość normalka z nimi
czekaj jak sie odezwie,chyba że to on zawsze odzywał się pierwszy to może czekać na Twoją inicjatywę.Jednak jeśli odzywaliście się przeminnie to nic nie rób-być może facet znalazł inny obiekt a z Tobą utrzymuje kontakt na zasadzie jak tam nic nie wyjdzie to wrócę tu.

Gość jeju a czy jakąś zbrodnią
jest jak dziewczyna przejmie inicjatywe?? to ni esredniowiecze gdzie faceci pojedynkowali się o kobiety:o

Gość czarnulkaa
eee bezpłciowo tak...nic z tego nie wyjdzie...

On zawsze się pierwszy oddzywał, ja zaproponowałam raz spotkanie jak on się długo nie oddzywał. Nie chodzi o to że ja nie potrafię się odezwać i robię problem z tego ale o to że nie wiem czy nie będę się narzucała mu. Ale tak logicznie myśląc to jakby nie chciał się ze mna spotykać to by mnie nie zabierał na wycieczki 2 dniowe....

Gość to z nie mycia
a ten wyjazd kto pokrywal? poszlas do lozka?

Daj sobie dziewczyno spokój z takim facetem.. Nic z tego nie będzie... Gdyby mu zależało już dawno by do Ciebie zadzwonił.

On mnie zaprosił i za wszystko płacił. I tak, mieliśmy wspólny pokój i wspólne łóżko. Ale na sam seks to nie musiał by się az tak wysilać i wozić mnie 200km ;) mogliśmy się bzyknąć na miejscu :p chyba....

oddzywał. Nie chodzi o to że ja nie potrafię się odezwać i robię problem z tego ale o to że nie wiem czy nie będę się narzucała mu. nie wiem to ,nie wiem tamto,moze bedzie zle a moze bedzie dobrze.... wez telefon w dłon i dzwon do niego,bo zaraz dostaniesz takie rady(patrz poprzedniczka) ze zostaniesz za chwile sama ..... bo juz swidze wpisy ze cie kocha ze rzuc go bo nie jest nic wart... radze sie spieszyc....

Bracie niedzwiedziu uważasz że coś takiego w ogóle ma przyszłość? No słuchaj facet sie nie odzywa... nie dzwoni... to chyba normalne że jedno wielkie G z tego będzie. Zabawił się i szuka dalej.. stwierdził że to nie to i tyle.

Chyba zadzwonię. Wiem ze jak to zrobię to będzie zadowolony i zaproponuje spotkanie w najbliższym możliwym terminie. Ale kurde nie wiem czy on się nie oddzywa bo sprawdza czy ja zatesknię (ostatnio znajomy tak testował dziewczyne) czy nie chce się ze mną widzieć..... Boże ale ja jestem popieprzona :o ale nie jest aż tak bardzo źle bo przynajmniej zdaję sobie z tego sprawę :p

Bracie niedzwiedziu uważasz że coś takiego w ogóle ma przyszłość? No słuchaj facet sie nie odzywa... nie dzwoni... to chyba normalne że jedno wielkie G z tego będzie. Zabawił się i szuka dalej.. stwierdził że to nie to i tyle. całkiem mozliwe ze moze byc taki scenariusz,z tym ze to zadna ujma w tym momencie by do kolesia zadzwonic... autorka niech sie niepokoi dopiero jak koles bedzie odrzucał jej rozmowy,ale da jej jednznacznie do zrozumienia ze ma ja totalnie w dupie... ale to juz temat na inna rozmowe... na razie pasowałao by zadzwonic i sie dopytac co i jak..? bo na razie nie wiadomo co jest grane..?

Przecież to ogólnie wiadomo że faceci są jak dzieci :p

Gość najnowsze chopard
ile on ma lat?

Gość upupek
A ja myślę, że kolesiowi średnio chyba zależy. Ja bym napisała, że co to z związek, skoro nie odzywamy się do siebie cały tydzień, i że widzę, że mu nie zależy, i skończyła to. Jakby mu jednak zleżało, to może wtedy by coś zrobił. A tak - bezpłciowo :o

Też tak właśnie myślę, wczesniej był cudowny a teraz się coś popsuło :( postanowiłam że mam to gdzieś, chce to niech się oddzywa, nie to nie. Ja nic nie zrobię. To facet powinien zabiegać o kobietę. Wcześniej wiedział jak to robić...

Aha, lat ma 28