Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka77777777777

czy jest realne zorganizowac wesele w sylwestra 2008r

Polecane posty

Gość natalka77777777777

jestem w ciąży i zastanawiam sie czy zdążymy sie pobrac przez narodzinami dziecka bo wiem że znajmoi załatwiają wszystko 2 lata wstecz

Gość natalka77777777777
chodzi o warszawe i okolice

Gość gwozdkowa
Wiesz, jak masz 2 miesiące na przygotowania, to raczej nie da się juz przebierać. Nie znam sie, ale tak na zdrowy rozum - w sylwestra chyba kazda jedna sala cos robi, bo to jest biznes. Ludzie sobie wczesniej planują, ze gdzieś wyjdą. Czy uda ci się poorganizować wszystko, przede wszystkim lokal, a do tego czy goscie dopiszą - szczerze - wątpię

Gość Viss
Przypuszczam, ze nie, bo ceny za pare na sylwestra sa wyższe niż te które się płaci za tzw. talerzyk. Koniecznie chcecie brać ślub przed naodzinami dziecka? ja zawsze uważam, ze chrzciny z weselem są fajną sprawą:)

Może być problem. Też pytaliśmy się o sylwestra (a było to parę miesięcy temu) i sale zwykle organizują bale (dochodowy intewres i raczej nie zrezygnują z niego bo moga stracić stałą klientelę). Myśle, że poza Sylwkiem każdy inny zimowy termin będzie ok. Jeszcze jedno- jeśli to miałby być ślub kościelny to może być problem- oni życzą sobie przyjscia na 3 m-ce przed ślubem (bynajmniej u mnie...)