Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulpet mały

nie daje rady

Polecane posty

Gość pulpet mały
nie ja to policzyła do końca dnia myślisz że to dużo licze sałatka 300 serek 280 dro żdzowka 200 3 bułki 100 pomidor 50 batonik 120 czyli wychodzi jakieś tys kcl ico to dużo !!!!!!!!!!1

Gość pulpet mały
ok może ma troche więcej ale to były małe kajzerki a ja nie jem więcej niż 1600 kc dziennie brakuje ale niestety pracuje codziennie do 19 i nie mam kiedy gotować

Węglowodany, białko i tłuszcz Równoważnik energetyczny fizyczny - jest to ilość energii jaka się wyzwala podczas spalania 1 białka, 1 tłuszczu, 1 węglowodanów w warunkach pozaustrojowych, w tzw. bombie kalorymetrycznej. W wyniku spalenia wszystkich substancji organicznych zawartych w pożywieniu (u człowieka spalanie nie zachodzi do końca) otrzymuje się następujące równoważniki fizyczne: dla 1 białka - 5,65 dla 1 tłuszczu - 9,45 dla 1 węglowodanów - 4,1

Gość czrna kafe
gadasz głupoty i tyle jedz mniej

pulpet maly - a moze nie 50 a 300 brzuszkow +rower, bieganie lub pływanie co lubisz. i odstaw pieczywo, batony, pyry, pizze . a zajadaj warzywa z mięsem np. gotowany kurczak owoce jabłak pij mleko , zapychaj się jakiem na twardo.ratuj się chud a zupką bez mąki i śmietany a po miesiacu zobaczysz ile spadnie z ciebie

nie musisz gotowac by przeżyć i nie tyć. sałatkę z mięsem można sobie zapakować w pudełko i zjeść w pracy.

Gość pulpet mały
w sumie tak ale ja właśnie nie jem dużo tylko ten brzuch wielki obwisły ble ja spodni nie moge dobrać

no przecież ci napisałam że nie trzeba jeść dużo by tyć. ważne też co jesz.