Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulpet mały

nie daje rady

Polecane posty

dla niektorych kobiet troche ponad przecietna norme brzuch traktuja juz jako brzuch w 9 miesiacu ciazy...:( wiec na podstawie opisu to nie wiele mozna stwierdzic.. ja nadal czekam na definicje tzw" mody na anorektyczki"...?????????

Gość no toż tu się można
kompleksów nabawić, bo z tego co tu piszecie wynika że ja też jestem za gruba (175/64) A tak nawiasem wie ktoś ile może ile może ważyc buist tak 75D/E ?

Gość pulpet mały
dobija mnie brzuszek spodnie nie pasują bluzki też nie koszula na guzikach się rozchodzi brzuszki robie 2mc i nie ma rezultatów nie jem słodyczy prawie wogóle bo nie lubie dziennie jem około 1600 kc

Gość pulpet mały
kcl miąło być :)

Gość zws
dziennie jem około 1600 kc duzo

nie chodzi o to czy gruba czy nie, ale skoro mówi, że ma brzuch duży to powinna go zrzucić jeśli chce, bieganie jest najlepsze, wiem bo po ciąży w ten sposób wróciłam do dawnej figury :)

Gość pulpet mały
to ile powinnam jesć

Gość nie kazdy moze biegac
wiec brzuszki sa lepsze, do tego rower, basen, silownia, moze aerobik ;)

brzuszki to autorka moze sobie robic nawet i 500 dziennie z tym ze to nic nie zmieni jedyne co to wykształtuje sobie miesnie brzucha ale przykrywka w postaci tłuszczu nadal bedzie dziewczyna musi isc raczej na cwiczenia siłowo aerobowe...

Gość pulpet mały
nie mam kasy na SIŁOWNIE BASEN ITP WIĘC MI NIE PISZCIE że tam schudne jak bym miała kase to bym sobie trenera wynajeła i dietetyka i poszła na odsysanie co jem Rano serek do smarowania + 2 bułki sałatke z kurczakiiem -obiad drożdzówke pizze jakies 3-4 kawki żelki

Gość brzuch jest sterczacy nie
koniecznie z powodu sadelka ;) Tylko wlasnie najczesciej z powodu bardzo slabych miesni :) Wiec nie ma co spalac, tylko wzmocnic te miesnie. I wlasnie najlepsze beda cwiczenia statyczne z przytrzymaniem. Czyli brzuszki nie szybkie ale takie - z przytrzymaniem ;) No 6 Weidera (czy jak mu tam :P )

Gość brzuch jest sterczacy nie
no to basen sobie odpusc... A silownie to ja np mam darmowa - w parku ;) Poza tym zawsze zostaje rower i jak mozesz to biegaj ;) Ale to niekoniecznie musi byc zdrowe dla wszystkich ;)

ja po ostatniej sesji letniej miałam brzuch jak balon i gigantyczne boczki [batoniki i brak ruchuzrobiły swoje], ale wzielam się za siebie, przestałam słodzić, zaczęłam pić herbatki na spalanie tłuszczu i brzuszki, najpierw 100 dziennie, potem 200, teraz robię 500, ale nie każdego dnia. dodam, że nie jestem na żadnej diecie i jem naprawde sporo. wolę poćwiczyć, niż katować się glodówkami ;]

zapomniałam dodać, że efekty nie były natychmiastowe, ale po dwóch miesiącach brzuch zrobil się płaski,a boczki pozostały wspomnieniem ;] i co najważniejsze efekt sie utrzymuje.

Gość to super....
a mozesz opisac jak robilas te brzuszki? :)

Gość pulpet mały
robie brzuszki dalej nic a już 2 mc tak po 50 na dzień i nic u mnie nie mam darmowej siłowni kończe prace o 19 tak od pon do piątku w weekend szkoła raz studia a raz studium licencjackie i koniec a brzuch rośnie choć dużo nie jem czasem jakieś frytki cz kawałek pizzy i piwko ale to wieczorami w sobote :( nie nawidze siębie przez ten brzuch

Gość to super....
moze, ja nie zauwazylam efektow ;) dlatego o te brzuszki pytam. Czy byly pelne, czy rece na karku, kolcie do przodu, czy szybkie, czy wolne, czy z przytrzymaniem, czy nogi proste, czy przytrzymane czyms, czy nie...

Gość moze masz zespol jelita
drazliwego? ;)

Gość no jednym z objawow sa
wzdecia

Gość pulpet mały
nie to nie to mam sadło :(

to super...... ja robie brzuszki na ab rocketcie z tv marketu :D, ręce trzymam za głową. w komplecie sa obciążniki to robię na tych 'najmocniejszych. kiedyś chodziłam na siłownię i robiłam na łeweczce,ale tylko plecy mnie bolały, a efektu nie było żadnego. znajoma tez na tym ćwiczy i zrzuciła 10 kg i brzuszek i m.in. to skłoniło mnie do zakupu tego urządzenia.

Gość to super....
aaa, to zupelnie inny mechanizm... odchylanie do tylu, nie do przodu ;) szkoda ;) ja sie na zakupy tu nie skusze. raz cos kupilam - jedna wielka podpucha i bubel ;) moze mi tato zrobi takie urzadzonko ;)

mnie tata ostatnio sztange zrobił z koł zamachowych od stara:) i mowie serio:D extra sie cwiczy:)...tylko mnie troche przechyla na bok jak wyciskam bo jedno koło jest ciut ciezsze:O

Gość to super....
ja tez nie zartowalam ;) Moj tato to zlota raczka ;) Zrobil mi ciezaki: 0,5kg, 2kg i 5 kg i rure do podciagania ;) I to takie pierwsza klasa - w stali - lepsze jak w sklepie ;) To moze i to by zrobil ;) Gorzej, bo tam by sie jakies obicie z tworzywa przydalo :/

Gość pulpet mały
dziś zjadłam sałatke z kapust pekińskiej kurczaka papryki kukurydzy bez sosu 3 bułki + serek almette naturalny 4 kawy 2 herbatki batonika z ziarnem drożdżowke paluszki pomidora i będę ćwivzyć