Sara76 0 Napisano Listopad 4, 2008 Kalpek to super, że Twój organizm doszedł w końcu do siebie po tych wszystkich perypetiach zdrowotnych. trzymam za Ciebie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 4, 2008 Sara to już moje drugie Boże Narodzenie przed którym mam ogromne nadzieję, w tamtym miesiącu przyjmowałam tabletki, które nie pomogły. Może dlatego, że zaczęłam je brać 2 dni przed oczekiwaną owulacją więc może za późno. W czwartek mam dostać jakąś pigułkę i znowu mam nadzieję, że będzie dobrze. Ciekawe kiedy wyczerpie mi się limit nadziei... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 4, 2008 nikolka25 wyniki przewaznie na drugo dzien juz sa:) bedzie ok:) kalpek:D no to teraz tylko dzialac:D Sara6 oj wezmiesz sie i zobaczysz ze bedziesz w ciazy !!! u mnie w tym miesiasu nici chyba z monitoringu echh a myslalam ze cos sie uda a tak kiszka.. tyle ze gina zalatwie zobacze czy tam wsio oki..dobre i to[ zły] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 4, 2008 kalpku ciesze sie ze widze wkacu usmiech u ciebie:):) misiaczki bedzie oki nie boj zaby:):) sara przykro mi mam nadzieje ze twoj jajnik szybko wroci do normy :):) jolka witaj :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Listopad 4, 2008 hej ja jak zwykle tylko wiedzorem, bo w pracy tak ciężko wysiedzieć że musiałam położyć się jak wróciłam, jakoś brzuch mnie dziś boli i jakoś wkładka nie była całkiem czysta, jakby śluz miał inny kolor- trochę brudny??? Może po tym wczorajszym wewnętrznym usg? Monia, misiaczki, jolanta, kalpeki, czoki podziękowania Kalpek powodzenia ci życzę i nie poddawaj się na jednym kole też mozna jeździć he he - dasz radę bo dzielna kobitka jesteś. Czoki ja z mężem staraliśmy się 16 miesięcy i jeszcze nie mogę w to uwierzyć choć wczoraj widziałam jak bije mu serduszko? Fajnie bo mąż się pytał czy już wiem czy to chłopak czy dziewczynka? Chyba nie za bardzo uważał na lekcji biologii ;) gramis 2 kreski?! GRATULACJE i dbaj o siebie no i dzidzię olaw śliczy pieseczek, taki do tulania EfQa gratulacje synka ups córeczki. Ja treż miałam być chłopcem tylko rodzice nie dorobili mi ogonka bo babcia im przerwała he he- taka jest historia w mojej rodzinie. yourmind będzie wszystko będzie dobrze i pamiętaj ten dzień należy do was i nie perzejmuj się że coś nie wyjdzie po prostu tak czasem bywa. A kiedy termin ślubu? Saro powodzenia u lekarza, postaw mu sprawę jasno tak jak ja poszłam i mu powiedziałam że ja muszę i to natychmiast być w ciąży i nie chcę i nie mam czsu dalej czekać bo zwarjuję i że trzeba coś robić w tym kierunku. Trzymaj się ciepło i nie łam się, głowa do góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Listopad 4, 2008 hejka kochane mialam dzis rodzic juz myslalam ze sie rozkreci ale przeszlo wczoraj caly dzien skurcze jak na okres taki bol w nocy 2,5 godz spalam bol nie ustepowal i mielismy jechaac do szpitala i przeszlo. dzis znow czuje pobolewania jak na okres ale moze teraz tak ma byc nie wiem nie mam pojecia ale dzidzia sie rusza i to najwazniejsze :) gramis Grtuluje serdecznie sliczne 2 kreseczki wyszly :) Efqa trzymaj sie kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 4, 2008 nikolka zapomnialam o tobiwe przepraszam bedzie dobrze musisz wierzyc nie trac jej teraz jak byc moze ze jestes blisko fasolki:):):) moze na gwiazdke bedziesz miala wymarzony prezencik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Listopad 4, 2008 patinko a ty jeszcze w komplecie, kiedy ty kochana się rozsypiesz, trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 4, 2008 patinko bonku niech juz cie wezma na ten oddzial i wracaj do nas z fasolka cala i zdrowa bo tyle co sie meczysz to juz czas :):):):):) trzymam mocno kciuki za ciebie i za dziewczynke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 4, 2008 Dziewczyny ciesze sie jak nigdy ! pecherzyk jest i teraz juz za 3 dni peknie i do dziela,moze sie uda,ale nie jestem nastawiona,ze bedzie to na 100% Patinko ja juz myslalam,ze juz po wszystkim u ciebie,a tu jeszcze ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Listopad 4, 2008 alutek20 milo Cie widziec;0 odpoczywaj !!! madzik witaj a reszta dziewczyn gdzie?? Smerfetka obrazona chyba ze sie nie odzywa:(:(:( EwQus mamnadzieje ze mala juz spokojniejsza:) Kakusia22 dzielna z Ciebie mamusia:) paniMisiowa mala misiowa pewnie rozrabia:P:) ja sie naszego nie moge doczekac..ide sie polozyc pozniej zajrze..papasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Listopad 4, 2008 olawd sliczna psiunia :) madzik widze ze szkola daje ci w kosc. kalpek zobaczysz bedzie dobrze i dla was dziewczyny poki ja mam jeszcze brzuszek ********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Listopad 4, 2008 dziewczyny spokojnie termin mam na 30 listopada wiec jeszcze czasu a czasu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Listopad 4, 2008 Hej! wiecie co?mysle ze kazda chcialaby taki prezent na gwiazdke,ja z Tiamat tez ale to niestety nie koncert zyczen i nie da sie tak na zamowienie:(,mysle ze jak przyjdzie czas to kazda z nas sie doczeka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 4, 2008 Patinko zlapalam fluidki,ale ja w tym cyklu odpuszczam sobie,co mam byc to bedzie,cieszy mnie to,ze jestem w koncu zdrowa,mam tylko czopki bo te owulki mam bardzo bolesne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Listopad 4, 2008 EfQy brzuszek juz zajety :D ktora bedzie lapala teraz moj????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Listopad 4, 2008 ide zrobic sobie herbatke z lisci ,malin i polknac wiesiolek odezwe sie jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Listopad 4, 2008 Patinko ja chce teraz :) ja biore twoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 4, 2008 Wiecie co właśnie rozmawiałam z koleżanką, która w pierwszą ciążę zaszła po 7 !!!!! latach współżycia bez zabezpieczeń. Była wtedy dosyć młoda (20lat miała jak zaczęła). NIestety poroniła. Teraz po półtora roku starań jest już w 6 miesiącu ciąży :) Takie historie dodają otuchy prawda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Listopad 4, 2008 kalpek ja też chcę :) podzielmy się proszę proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 4, 2008 patinko mam fluidki nie oddam :P:P:p a szkola to ojjj juz mnie meczy :):):0 ja chce twoj brzuszek tez:):):) ale kalpek byla pierwsza to moze olawd mi podaruje swoj :):):) ale nie wiem co z ta @ nic nie widac od czasu tamtych plamien to na gwiazdke napewno ja sie nie zalapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 4, 2008 wszystkie beda mialy brzuszki takie dużeeeeeeeeee !!!!!!!!! no i wlasnie ktoras musi miec trojaczki !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 4, 2008 witaj pani misiowa ja to chyba 3 nie bede miec bo gdzie by one sie pomiescily heh ja mam tylko 155 to lekarz mowi ze nie wiem gdzie mi wejdzie 1 fasolka a co juz mowic 3 :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Listopad 4, 2008 madzik_____ dalo by rade napewno tylko musisz powiedziec Dawidowi zeby staral sie tak za trzech:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Listopad 4, 2008 Hej!!! Kalpek- bardzo się cieszę, że lepiej się czujesz, będę trzymać kciuki! Może na Mikołajki prezent będzie? Patinko! Wiesz, jak sobie pomyślę o tych wszystkich Twoich przeżyciach, ciągle myślimy, że już, a tu nic i tak dotrwaliśmy do bezpiecznego tygodnia! Ty chyba jak zaczniesz naprawdę rodzić, to w 5 minut będziesz mieć dzidzię he he, należy Ci się! A ja jestem taka śpiąca... narobiłam sobie kanapeczek, bo tak mi się chciało! Dziś nie dopięłąm się w ostatnie spodnie... Jutro przystępuję do produkcji jakiejś mini kolekcji, bo nie mam w czym chodzić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 4, 2008 heheh pani misiowa on to tak mnie potrafi meczyc ze jaby to od kochania zalezalo to by czworaczki byly :):):) ale ja bym sie wcale nie obrazila jeden porod jeden bol 4 pociechy cale zycie z glowy :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Listopad 4, 2008 monia juz zacznij sie przyzwyczjac ze fasolka bedzie sie rozpychac i trzeba bedzie wieksze rozmiary :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Listopad 4, 2008 Madzik- 4- raczki???? RAtunku, musiałabys sie toczyc hi hi. Jak rodziłam Różę, to była taka laska z trojaczkami w ciąży, chuda, niska, ale jakby ogromną piłke połknęła, Boże jak ona cierpiała i płakała, że już jej kręgosłup nie wytrzymuje, a to było niewiele ponad 20 tydzien, musiała być cały czas w szpitalu, lekarz powiedział, że musi dotzrymać do 30 tygodnia inaczej dzieci nie dadza radytrasznie jej było wszystkim żal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Listopad 4, 2008 No, ja wiem, że już zaczynam rosnąc- razem z dzidzią he he... Brzuszek już jest! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikolka 25 Napisano Listopad 4, 2008 ja bym chciała bliźniaki :) Moja mama miała więc może mi tez dostało się takie geny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach