lilowa 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Madziara Z moja ,, kreacja\'\' to nie bedzie taka prosta sprawa. :( Chce sobie teraz cos upatrzec ale kupie pewnie dopiero w ostatnim tygodniu lipca, bo przeciez ja rosne! Slub bedzie okolo 21 tygodnia ciazy a do tego czasu brzucho bedzie juz pewnie duzy i okragly ;) Jestem teraz na moim kursie. Jest dzis upalny i sloneczny dzien. Okolo 27 stopni.Szkoda mi tego czasu na siedzenie w murach ale z drugiej strony wiem, ze musze sprobowac skonczyc ten kurs jak najszybciej... a jeszcze tyle przede mna. To nawet nie polowa. Czy sil i zapalu mi wystarczy? Nie wiem... czasami w to watpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 dasz radę liluś!!! ja już w domku, zmęczona straszliwie... ale tak to już jest jak 2 ciężąrówy wpadną do sklepów z ciuszkami... wprawdzie postanowiłam nic nie kupować ale nie mogłam sobie odmówić i skusiłam się na jedną malunią bluzeczkę dla lucy ;-) a porodówka... fatalna!!! oczywiście to tylko moje subiektywne piewsze wrażenie!!! ale wiem jedno... decyduję się na poród w tychach i już nic nie kombinuję!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 hej kobitki na poczatek dzięki wielkie i buziaki dla ewqa za wierszyk madziara jak tam twoje starania?? bo moje na razie oki:):):):) jest dobrze hihihih grameczko jak tam Lucy?? wstawajcie wypijemy kawke:):):) wiem że pogoda nie dopisuje i nawet się z łoza nie można zwlec,bo co ta za pogoda w czerwcu :( dawno takiej nie było a własnie odnośnie mojego zastrzyku to była przygoda:):):):) moja gin uznała że pęcherzyk ma 19mm i można by dopiero w niedziele wieczorem podać ten Pregnyl,więc umyslałam sobie że sąsiadka mi go zapoda:):):) ale mój wspaniałomyślny mężulek uznał że przecież on może mi podać hihih (robił tez zastrzyki swojej mamie) więc się zgodziłam hihih i uznaliśmy że wpierw seksik będzie :):):):) i później tak sie bałam że byłam zalana cała potem ale jakoś się udało :):):) więc jeszcze dziś podziałamy wg.zaleceń ginki :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 kurcze ale Wam zazdroszcze tych wesel:):):) ja bym też w gdzieś poszła :):):) ale na razie nic się nie zapowiada,a po drugie mamy żałobe bo teżś zmarł w marcu:( więc nawet byśmy nie szli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 witaj Monitko ja sie melduje na kawke tylko zrobie kaszke malmu i go nakarmi bo sie upomona ;p a poznioej zapraszam do mnie na kawke bo miodowca bede robic jak maly usnie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 witam :) i znowu zajrzalam przed praca :) Wstawac spiochy!!!!!! :) Co to ma byc za spanie o tej porze? U Was juz przeciez 8.30!! :P ;) no juz.... odkrywamy kolderki i wyskakujemy z lozeczek! Monita dzielni jestescie bardzo z tymi zastrzykami. Szacuneczek dla Ciebie i Malżonka :) Rowniez ciesze sie, ze jedziemy na to wesele... u na to wyprawa. Trzeba brac urlop, kupowac bilety lotnicze, do tego w pracy mam szkolenie wiec musze je przesunac jakos o tydzien itp itd. A zaraz po weselu mam skierowanie na badania tutaj, wiec jestesmy dosc ograniczeni czasowo. Nie moglam sobie jednak odpuscic tego wesela. Zeni sie moj najlpeszy ( jak nie jedyny) przyjaciel. Musze wiec tam byc! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 ja wstałam dziś już o 6 rano:):):) teraz siedzę w pracy i piję kawusię:):):) ale przecież zawsze miło jest do nas wracać:):):) też mam kuzynki w uk i belgi i zawsze miło spędzamy czas jak przyjeżdzają nie mówiąc już o braciku moim z bratową:):):) oni są we włoszech:):)ja przyjadą to same imprezki hihih:):):):) kakusia ale smaka narobiłaś mi z tym miodowcem:):):) pisze sie na jedno ciacho ,choć nie mogę:( bo w sumie to chyba Wam jeszcze nie pisałam że mam problemy z cukrem:(:(:( mam strasznie podwyższone poziomy i musze to kontrolować,i nie mogę słodyczy i ogólnie dieta ale to się tak nie da od razu wszystkiego rzucić musiałabym mieć silną wole patinki:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 ja tez z kawusia... zbozowa :) Od poczatku ciazy nie wypilam nawet lyka normalnej kawy. Myslalam, ze bedzie trudniej. A tu jak sie czegos chce to wszystko mozna. :) Monita badz twarda!! Nie daj sie slodyczom. Dobrze, zeby ten cukier spadl troche przed ciaza! Powiedz sobie, ze robisz to dla Dzidziusia. :) bo przeciez on juz do Ciebie drepcze i chce miec zdrowa i piekna mame :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 buśka liluś dla ciebie tak bym chciała żeby w końcu przydreptał:):):):) nawet mój syn mi ostatnio cały czas o małej niuni mówi :):):):)chyba coś czuje:):) jak byliśmy w poniedziałek na Słowacji to w jednym sklepie były takie ciuszki dla niemowlaczków :):):):) jejku jakie one były słodkie takie rózniste kompleciki z czapeczkami i śpioszki ,normalnie aż mi się chciało kupić :):):):) ale mam nadzieję ze wkrótce tam zaglądnę i coś kupię:):):) a teraz proszę o fluidki :):):) kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 czesc Lilka Monita jak nie mozesz miodowca to zapraszam na nalesniczki tez super ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 cześc dziewczyny ja wczoraj na kontroli w szpitalu zbadali brzuszek posłuchała bicia serduszka i za dwa tyg. do kontroli a za tyd. do rodzinnego na kontrolę kochane pogoda w Irlandi poprostu lato lato w pełni bardzo gorąco wczoraj nalałam Martynce wody do basenu i kąpała się na balkonie ja się trochę opaliłam i dziś to samo przesyłam troche pogody do polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 ja dziś na obiad pomidorowa Bartek wczoraj gotował wieczorem ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 witaj Jolanta no to u Ciebie jak i u Gramki ostatnia prosta zostala ;p ja dzis na obiad robie zapiekaneczki paluch, farsz z wedlinki cebulki pieczarek do tego serek i zapiekanka gotowa ;p i zdrowsza niz na miescie bo wiem co jem ;p a niunio ma krupniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 witaj jolanta to super że wszystko w porządku z dzidzią :):):) pomidorowa super ja dziś w pracy i do wyboru mam gorący kubek serowa lub cebulowa z grzankami:):):) kakusia pewnie że się piszę na naleśniczki:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 Juz z pracy pisze :) Jolanta u nas tez super pogoda... wczoraj bylo 27 stopni gdy konczylam prace... dzis zapowiada sie podobny dzien. Na lunchu skocze na ryneczek. Strasznie mnie ciagnie do czeresni. :) A Ty sie opalasz Kochana? A ja myslalam, ze w ciazy trzeba unikac sloneczka. wiec staram sie na nim nie siedziec. Ale moze przesadzam? Kakusia znowu smaki nam robisz. Tez lubie miodownik. Ale my od dzis z Monitka bardzo ograniczamy slodycze. ;) Nalesniczki -owszem, a z czym serwujesz?? :) Grameczko i Lucy!! Gdzie jestescie? Wstawac spiochy!! ;) Patinko mam nadzieje, ze z kazdym dniem czujesz sie lepiej!! Monia jak sie czuje Maly Terrorysta, jego sliczna Siostrzyczka i ich dzielna Mama? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 grameczka pewnie dziś zaspała:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 lilowa opalałam się tylko ramiona i ręce brzuszek zakryty bo jestem taka biała a troche słonca dobrze nam zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 Skoro juz tak kazda chwali sie swoim obiadem , to i ja to zrobie. :) A co!! :) Beda : mlodziutkie ziemniaczki, koperek, zrazy w sosiku, buraczki i kwachotki ogorki :) Do tego zrobie herbatke w dzbanku ( zawsze robie przy takich upalach) Wyciskam do niej cytryny, mandarynki i dodaje swieze listki miety... na deser bedzie to co upoluje na rynku: czeresnie albo truskawki ze sniezka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 ostatnio robiłam porządki u siebie siorka zrobiła mi kolor na włosach jeszcze musi mi je troche podciąc w poniedziałek nogi ogoliłam depilatorem i pomalowałam paznokcie u nóg wygoliłam tu i tu i mówie do Bartka że ja już moge rodzić bo jestem gotowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 to super ja kupiłam wczoraj truskawki i upiekłam ciasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 z Martyną do porodu też się ogarnełam cała moja położna się wtedy śmiała jakim cudem z takim brzuchem pomalowałam sobie paznokcie u nóg ha ha trzeba się troche pomęczyć żeby być ładną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 moja Martynka właśnie ogląda nasze wesele ostatni pytała gdzie była Martynka na tym weselu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 jolanta a pewnie- juz Wam to pisalam : jak rozkladac nogi to z klasa ;) :) a ostatnio nawet sie zastanawialam czy dam rade sama sie wydepilowac, zrobic sobie pedicure itp ale widze, ze jak sie chce to wszystko mozna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 kurcze ale fajnie:):):) ja wczoraj z kumpelą ogladałam płytke z komunii i własnie też sie nam przypomniało o naszych kasetach z wesela niestety:(:( bo wtedy jeszcze na kasety nagrywali i teraz nie mam gdzie tego zobaczyć:(:( może wiecie czy da się z kaset zgrać na płytki???:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 no pewnie ze się da napewno kamerzysta to zrobi zresztą oni teraz robią takie cuda moja siorka zrobiła nam płyte na Martynki roczek jak się poznaliśmy z Bartkiem ślub jak byłam w ciąży i potem całe 12 mięsiecy z życia Martynki i jeszcze dziecięce pioseneczki jako podkład muzyczny super aż łezka się kreci jak się oglada bardzo fajny prezent uciekam na mały spacerek z Martynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 Lilowa no obiad super !!! Pzregrac z kasety na płyte da sie nawet samemu wystraczy magnetowid i nagrywarka dvd ;p Na nalesniczki zapraszam pod kazda postacia np. serek, bita smietana owoc (truskawka, brzoskwinka, banan, czeresnia itp.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 a co do szykowania sie do porodu to powiem wam ze ja tez swietnie sobie poradzilam z depilacja itp. Coprawda trwalo do pol dnia zasapałam się ale udalo sie a zawsze w domu lepiej niz w szpitalu na szybko maja cie jakies kobiety golic ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 to w takim razie muszę kogoś poszukać :):):) bo ja niestety nie mam już magnetowidu:):):) zepsuł się i już nie kopiliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Czerwiec 24, 2009 poprawiam : kupiliśmy* bo jeszcze jakaś pomarańczka tu przyjdzie i mnie będzie poprawiać tak jak madzika:):):)kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach