Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

ile placicie mniej wiecej za sale na wesele na 2009 rok ?

Polecane posty

Gość jeju a czy jakąś zbrodnią
a ja płacę 0:D kucharki biorą 22zł od osoby, plus produkty

Gość niunkaaaaa
okolice wawy 145 zł od osoby wszystko w cenie tort ciasta napoje szampan na powitanie tylko mocne trunki na własną rękę

ja place 200/os , kilka cieplych posilkow,tort,napoje bez ograniczen. jedynie alkohol musze miec swoj .Okolice gliwic . Alkohol musicie kupic w lokalu czy mozecie miec swoj?

Ja place 110 zl od osoby (w tym 5 goracych dan, napoje, ciasta, tort, dania zimne, przekaski itd) mnie interesuja tylko alkohole i kieliszki do rozbicia ) :)

Gość jak podliczy sie wszystkie
koszty za lokal plus kelnerow i tort, udekorowanie krzesel, czyli rzeczy, ktore sie placi od osoby to u nas wyjdzie 250 :)

150 zł od osoby z poprawinami...w to wliczona dekoracja sali, gorący obiad na weselu i poprawinach+ jakies tam barszczyki, krokiety i takie bzdety i nocleg dla nas w apartamencie...impreze robimy w restauracji 3 gwiazdkowego hotelu. Naszym zadaniem jest alk., ciasto, owoce, napoje i tort. Miasto 30 tys. mieszkańców zachodniopomorskie

Gość patusiapipi
my płacimy 170 zł bez napojów i alkolohu za jeden dzień w domu weselnym . woj śląskie

my placimy 100zl/os w tym dania gorace przekazki dania zimne dekoracja sali apartament dla nas nas obowiazuje alkohol swój, napoje ciasto i owoce:)

my za sale placimy 1000 zl + oplaty za zuzyty prad, sale mamy wynajeta na tydzien od poniedzialku do poniedzialku i wtedy wchodzimy z ekipa i wszytsko "sami" ( kucharki, dekoratorki rodzinka) przygotowywujemy:)) w restauracjach sa ceny w granicach 200-300zl od osoby krakow

Gość byla bywalczyni siw
225zł/osoba razem z tortem i alkoholem

Gość monisia___87
powiedzmy ze wyniesie nas około 25.000 zł może i wiecej :)

Gość Biedna biednaa
U nas 140zł/os 6 dań ciepłych(3 płynne,3 "normalne"),napoje bez ograniczeń(markowe),bez ciasta i owoców.Płn-wsch Polska.

Gość ...zainteresowana...
200zł/os woj. śląskie w cenie dekoracja sali, pełna obsługa kelnerska, barman do 'zadań specjanych', trzy ciepłe posiłki w tym płonący udziec, tort, owoce, powitanie chlebem wódką/wodą, toast szampanem. aha menu dość oryginalne. i tyle pamiętam :)

180 zl w Jaworznie... pelna oblsuga kucharska i kelnerska... brak oplat za sale... 5 posilkow zimna plyta napoje zimne i gorace... naprawd warto... polecam.. Jaworzno a wypowiedz niunkaaaaa ze w okilice wawy za 145 to jest smieszne i ze w tej cenie wszystko to ciekawe ...

Gość ja place w poznaniu
160 od osoby w tym mam obiad po 4 porcje miesa na osobe, zimne przekaski po 2 na osobe i po oczepinach poltorej porcji mesa na osobe, bez alkoholu i napij

Gość lolka ta od bolka
u mnie od 85 do 120 tam gdzie ja bede miała, w cene wchodzi 5 dan na weselu, i napoje, my przywozimy sój tort alkohol i ciasto. Sala jest udekorowana poprawiny gratis. miasto 30 tys mieszkoanów