Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dmf8

ktora ładniejsza??? jak myslicie

Polecane posty

Gość zdecydowanie druga
ale ja zadnej z nich bym sobie nie kupila

Gość 1.................

Gość dmf8
zasnatanawiam sie jeszcze nad białą:(:(

Gość wysmiewczyni
Jak to niektore kobiety zazdroszcza innym ze ubieraja sie seksowne i kobieco, w przeciwienstwie do nich samych. Kurtka normalna w ladnym czerwonym kolorze i nie widze tu nic dziwkarskiego ale jak widac zal dupe sciska niektorym bo te ich szare czarne plaszcze to do kosciola mozna nosic co najwyzej albo na spotkanie firmowe. to jak dzieczynki szaro bure mychy? Ostra ta kurtka co? No nie dla takich jak wy. Mi sie podoba druga chociaz wyglada tandetnie, moze poszukaj czegos z prawdziwej skory.

Gość dmf8
dzięki. masz racje, zazdorsnice tylko tak piszą. cos zywszego zaraz musi byc dziwkarskie:) a to ładny kolorek (czerwon) ale szare myszki luba tylko czarne czy brązowe ghahaha pozdrawiam cię.

Ja bardzo lubię czerwony kolor, mam tylko i wyłącznie ubrania w żywych kolorach bo w takich przygaszonych wyglądam fatalnie (pisze żeby nie było znowu jakichś komentzray że ubieram się na szaro i boję się żywych kolorów) ale te kurtki mi się nie podobają. Nie lubię takich jakichś świecących materiałów.

Gość wysmiewczyni
wii ok moga ci sie nie podobac bo mi tez nie koniecznie sie podobaja ale pisac ze sa dziwkarskie bo sa czerwone albo krotkie? Ja tam lubie jak dziewczyny ubieraja sie a taki podkreslajacy kobiecosc styl. Uwazam ze nie jedna dziewczyna moze wygladac ladnie w takiej kurtce bo ma ladny kolor i podkresli to co trzeba.

Gość dmf8
a ktoro byscie mi polecili???

Gość -------- ----------
jasny gwint dmf8 skoro nie umiesz przyjac krytyki to po co sie pytasz? chyba sama wiesz ktora kurtka bedzie ci lepiej pasowac

Fajne są obydwie ,szkoda tylko ze tak sie błyszczą jak lizaki .Poszukaj może coś bardziej skóropodobnego ,chodzi mi raczej o matowy materiał ,ale fason jest swietny ja tam też wole takie kroje a nie jakieś worki na kartofle bez kształtu.

Gość dmf8
ale ktoro wybrac bardzo mi sie te dwie podobajo i nie umiem sie zdecydowac... dodam ze jestem szczupła i figure mam ładną. ktorą...? doradzcie

Powiem ci szczerze ze nie widzę żadnej różnicy w nich ,są fajne poprostu .A oglądałam też białą i widziałam że jest matowa, to te chyba też nie będą sie tak świeciły może to tylko zdjecie tak zrobione .

Pierwsza ma fajniejszy krój a druga mniej się błyszczy i chyba bym wybrała pierwszą :D a tam dziwkarskie te kurtki, fajne są, poza tym każda kobieta ma w sobie coś z dziwki :D

Gość dda354
na pewno nie cedą tak sie swiecic. to przerobiobe troszkę zdjęcia. Ale ogolnie którą bys mi poleciła?? ktora jest fajniejsza???

Gość wysmiewczyni
druga:) Ale one sie chyba nie blyszcza. Moze tak zdjecia wyszly.

Gość dmf8
dzięki...!@!!! bo sama nie moge sie zdecydowac:(

Gość rozyczzzzka
fuuu brzydkie:P to znaczy ladne ale nie lubie jak sie tak blyszczą wygladaja jak skora a ja skory nienawidze bo wygladają jak "motorowe":P

Gość dmf8
dordzcieee co tak malo piszevie

Gość nie cierpie tej modelki