Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spodziewająca się dziecka

zaparcia w ciąży

Polecane posty

Julka, ja tak juz pisałam , próbowałam wszystkiego co działało nawet piorunująco przed ciążą, a tera nic, zero reakcji :) ale wspomniałam też już o tym kiedyś byłam z tym problem u lekarza i powiedział mi ze mam syndrom leniwych jelit, zaczęłam sie intensywnie ruszać biegać, jeździć na rowerze, intensywnie ćwiczyć i się trochę poprawiło, zauważyłma że czasem działało na mnie też piwo wypitę na wieczór ( co teraz z wiadomych względów jest nie możlwe od stosowania) :)

Słoneczko jak cos to pisz na kafe to moze jakos Ciebie znajde jesli w dalszym ciagu bedziesz miec problemy :) dobra rada nie jedz zadnych majonezow i muszczard białego pieczywa slodyczy kawy lodow i bialego cukru, mleka staraj sie jesc naturalny pokarm..🌻

Tadziku :):):):) wypróbuje rady mam nadzieję że pomogą :):):):) wielkie dzięki

jesli bedziesz stosowac sliwki to nie stosuj kaszy osbno tydzien sliweczki i pozniej tydzien kasze bo sliwki i kasza zawiraj bardzo duzo pektyn i celulozy ktore dzilja jak "miotła" w jelitach...

:):):)

Gość gość
Nie za bardzo polecam activie do picia bo mialam problem myslalam ze z bolu wszpitalu sie znajde albo poronie