Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

ktoś spalił 3 pieski w piecu

Polecane posty

Gość zws
komiczne - napisałabym, że masz w tej kwestii super poglądy, ale obawiam się, że rzuci się na mnie chmara ludzi, że jestem twoją fanką albo tez poklask ;)

"moze budzic obawe lub zapedy terapeutyczne " no własnie miałem Cie zaprosc na prywatna terapie :P ale ogolnie jestem tolerancyjny bardzo... nie mam nic do murzynów (ktos musi pracowac w kamieniołomach), homoseksualistów (eksperymenty medyczne trzeba na kims wykonywac) i arabów (o ile sa zamknieci w rezerwatach dawców organów) :P:P:P:P przeciwnikow politycznych traktowalbym litosciwie (moga wybrac rodzaj smierci) a wrogowie - jak w moim podpisie :P

Gość zws
komis ja sie na twoje grozne warczenie nie nabieram :p

44-45 to nie sa rozmiary pod 50, tylko normalne meskie rozmiary... zapomnialem, ze wkurzona woli takich meskich inaczej :P

Gość zws
wkurzona uwazaj co piszesz bo to by oznaczalo, ze dlugosc penisa 14-15 jest 'pod 20' :p

mówisz komi, że jesteś za karą śmierci a co z osobą, ktora ma wykonać karę śmierci ? bo robotów to chyba nie ma jeszcze do tego ?

Gość zws
a co z osobą, ktora ma wykonać karę śmierci ? bo robotów to chyba nie ma jeszcze do tego no wlasnie ktos musi obslugiwac przycisk a w grunice rzeczy obsluguje go cale spoleczenstwo, ktore ma takie prawo

dlaczego osoba niczemu nie winna ma to brac na swoje sumienie zastrzyk, guzik ale zawsze

pewna siebie - wiem ,że to trudne ale to trzeba od siebie oddzielic bo inaczej sami stajemy się oprawcami

Gość zws
trudne ale to trzeba od siebie oddzielic bo inaczej sami stajemy się oprawcami i nie mamy logicznego ani moralnego prawa osadzac innych

niestety ja nie umiem tego rozpatrywać na takiej płaszczyźnie jak zabić by zrealizować zemste bo za śmierć bliskich czy innych nie ma zadośćuczynienia

Gość Kosmita z UFO
Ale jestescie powaleni. Nikt z was nie meczyl zwierzat? JA ich wiele zabiłem, po prostu to taki wiek, to jest fajne :) BAdzcie wyrozumiali!