Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zmienic...

brak orgazmu

Polecane posty

Mam tak samo jak Ty, dokładnie. Przestań się masturbować. Jak to zmienić, życzę ci powodzenia.

Gość Eugenia doskonała
drażnić łechtaczkę to będzie tylko orgazm łechtaczkowy taki jakie maiłyście przy masturbacji. A ja polecam palcówkę do pochwową w wykonaniu dobrego faceta Mogę go wam odstąpić - bo nie będzie to żadna zdrada - penisa w was nie zamoczy, a doprowadzi każda do takiego odlotu.....

Gość mam tak samo jak Ty...
Eugenia co Ty gadasz... mi by mogł ktoś wiercić dziurę w pochwie i nic bym nie czuła... próbowałam wszystkiego, nawet wibrator... moja pochwa nie odczuwa przyjemności

Gość Eugenia doskonała
też tak miałam! Ale to starszy facet i nie wierci dziury! Wie gdzie i jak dotknąć, nacisnąć, przesunąć aby orgazm był wielokrotny. Nie wierzyłam aż mnie nie doprowadził A na drugim czy trzecim spotkaniu zaczęłam tryskać! Az się zawstydziłam. Całe prześcieradło mokre jakbym sie zsikała. Ale to nie był mocz.

Gość Eugenia doskonała
"moja pochwa nie odczuwa przyjemności" i tu jest błąd w rozumowaniu! To nie pochwa ale receptory tam umieszczone sa czasem tak zagnieżdżone, ze trzeba wiedzieć gdzie i jak. Ale to umie tylko doświadczony facet.

Gość Eugenia doskonała
coś takiego. Tak. I dlatego żaden wibrator tego nie zrobi

moze i wyprobowaliscie wiele pozycji,ale nadal nie ta konkretna...czasem tez duzo daje wlasnie przerwa,nie za duza,ale na przyklad tygodniowa,zeby napiecie moglo sie skumulowac...przez ten czas trzeba sie podsycac,ale nic wiecej...powiem ci jaki ja mam sposob na orgazm (choc tez nie zawsze wychodzi,bo moj facet zbyt dlugo nie wytrzymuje),ja lubie mocne,wolne pchniecia.dochodze tylko w misjonarskiej.facet jest bardzo blisko mnie i wykonuje krotkie,mocne,glebokie pchniecia.ja mam poduche pod tylkiem,ale i tak sama jeszcze podciagam tylek na tyle na ile umiem,dzieki temu podciaganiu zaciskaja sie rowniez miesnie pochwy (brzucha zreszta tez,czasem az bola) i dzieki tym dwom czynnikom dochodze,jesli bym tylko lezala efektu nie ma.musze ruszac razemz jego pchnieciem pupe do gory z zaciskaniem miesni kegla.probuj :)

aaa..i jeszcze...jak mi jednak nie wychodzi,a widze,ze on juz dlugo nie wytrzyma,to po prostu masuje lechtaczke,on czasem zwolni,jak juz naprawde nie moze,to sie zatrzyma...potem informuje go kiedy moze zaczac...i dochodzimy razem :)

Gość Eugenia doskonała
ruda_na_wysokich_obcasach a gdzie mieszkasz? Podeślę Ci go. Może byc nawet obecny Twoj Partner.

Trzyma rękę na jej brzuchu aby przednia ściana pochwy (na której znajduje się punkt G) nie ulegała zginaniu. Dzięki temu punkt G jest cały czas silnie wyeksponowany i można łatwo drażnić go palcami drugiej ręki.

Gość jak to zmienic...
tak szczerze :) Dzieki za rady:) Podobnie i ja robilam,ale nie przynosilo to efektu:( Teraz sprobuje dokladnie tak jak Ty to robisz:) Kto wie...Moze sie uda:)

Gość Eugenia doskonała
ruda_na_wysokich_obcasach chcesz aby sie z Toba skontaktował? moze napisac do Ciebie?

Nie ma kobiet które reaguję dokładnie tak samo. Być może twoim przypadku, Ruda, będzie trzeba nieco zmienić siłę i częstotliwość ruchów ręki aby dopasować je do twoich osobistych reakcji. Musisz to potrenować w realu z jakimś mężczyzną.

Muszę już znikać z forum. Ruda, nie wstydź się prosić w łóżku o to, o czym marzysz. Poćwicz trochę ze swoim facetem powyższą technikę, a przeżyjesz to co ta kobieta z filmu. Trzymaj się !

Gość Eugenia doskonała
ruda_na_wysokich_obcasach czyli odmowa? Sama decydujesz

Gość anatomista
to jest tak jak z robieniem ciasta czy gotowanie według receptury. Niby wszystko wiesz a jednak brak tego doświadczenia, kiedy, jak, ile, w którym miejscu, w jakim rytmie...... Ma rację Eugenia... do tego trzeba faceta z doświadczeniem a nie jakiegoś młokosa co sie uczy.....

Gość a mi coraz trudniej
osiągnąc orgazm:O Kiedys tylko spojrzałam na erotyczne zdjęcie i juz byłam gotowa. Teraz oglądam te zasrane filmy w necie i juz mnie prawi nic nie podnieca:O tez udaję orgazmy.

Gość mam tak samo jak Ty...
ja tak samo

Gość nnjjkkii
gdyby ci dobrze wylizał ,miałabys na bank

A ja nie mam orgazmu bo jestem zbyt \"mokra\" właśnie tam... Nie czuję nawet, że on we mnie jest... co z tym zrobić ? ;/

Gość tralala8
po co udajecie? to bezsensu! pogadajcie z partnerem z ludzmi trzeba rozmawiać!

Gość za mokra
jak za mokra i nie czujesz to chyba musisz znaleźć Pana z duuużym asortymentem.

Ej ale tak naprawdę to nie ma złotego środka na to, żeby dostać orgazm. Tzn chodzi mi o to, że na każdą z nas działa zupełnie coś innego i warto próbować ze swoim partnerem i kombinować. Chociaż czytałam ostatnio o laserze LadyLaser, który ponoć może sprawić, że kobiety mogą dostawać nawet wielokrotnych orgazmów. Polega to na tym, że jak kobieta wie, że będzie miała stosunek, to przez 10 minut używa takiego lasera, który pomaga w ukrwieniu narządów płciowych i uwrażliwia te miejsca. W sumie to efekt jest taki jak po porządnej grze wstępnej tylko bardzo spotęgowany.