Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misska

Dlaczego z placonych przeze mnie podatkow utrzymuje sie leni??

Polecane posty

Gość Misska

Samotne matki, ktore rozkladaly nogi przed kazdym, alkoholikow, ktorzy wydaja wszystko na pol litra, ksiezy, emerytow. Nie zgadzam sie z tym - niech kazdy zyje za swoje - co zarobi niech wyda, a nie, ze ktos ciezko pracuje na nierobow

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
Księża kradą sami, nie trzeba ich utrzymywać. Emeryci całe zycie pracowali na to żeby teraz móc się opppierdalać ile wlezie.

Gość Misska
Emeryci pracowali? Tylko nic z tej pracy nie wyniklo. Budowali PRL, zacofali nasz kraj i jeszcze dostaja za to nagrode

Gość ale i rzesze
studentów, którzy często i tak pracy nie znajdują - mam na myśli kierunki humanistyczne. Uczelnie powinny zostać sprywatyzowane!

Gość nie mam zamiaru
pracować! Nigdy nie pracowałam. Jestem totalnym leniem i nie chce mi się. Nie płacę żadnych podatków. A wy się męczcie!

Gość randy men
Mam nadzieje glupia zdziro ze i Ja nie bede musial ciebie utrzymywac ze swoich podatkow Kiedy rozlozysz nogi przed nierobem i pijakiem Wszystkim innym zycze milego dnia

Gość nie mam zamiaru
Rozkładam nogi przed kim mam ochotę - a żyję z kapitału. Nikt mnie nie utrzymuje.

Gość samaEwusia-lat44
do nie mam zamiaru... a tobie nie przyszło do głowy,ze dzieci samotnych matek[tych których rozkładały nogi]tez będą kiedys placily podatki?nie chcesz placic podatkow,wyjedz z polski i po sprawie.wszędzie dobrze,gdzie nas nie ma.

Gość Legia Warszawa
Do debilnej autorki topiku Po pierwsze samotne matki zazwyczaj sa samotne nie dlatego ze rozłożyły nogi bo to robia wszystkie aktywne seksualnie kobiety, tylko dlatego ze ktos je zostawił z dzieckiem lub poprostu umarł. A co do emerytów to nie ich wina że ich praca odbywała się w PRLu. Za 50 lat równie dobrze moze ktoś ciebie wyzywać od nieudaczników bo pracowałaś w niednych czasach i oni ni z tego nie mają. Jedynie co mnie wnerwia to fkat utrzymywania wielkich gospodarstw farmerskich za moje pieniądzie, mimo że takie gospodarstwa mogłyby się utrzymać same.

Gość do Legia...
ale ona ma trochę racji, sąsiadka z bloku urodziła 3 dzieciaka, kolejny tatko odszedł w siną dal, ale przecież jej nie zgwałcił, są środki anty... ale po cholerkę, gdy jej dzieciom MOPS opłaci obiady w szkole, fundusz alimentacyjny działa dalej, maleństwo dostanie wyprawkę. Nie zazdroszczę jej, ale też uważam, że system ma braki!

Gość Legia Warszawa
Wybacz ale piszesz o 3 dziecku jak o jakiejś patologii. Żeby ludnosć nie wymierała kobieta powinna rodzić 2,2 dziecja

sorka,ale polska jest chyba jednym z niewielu krajow,gdzie nie dostaje sie dodatku do dziecka..caly zachod europy daje miesieczny dodatek na kazde urodzone dziecko niezaleznie od twojej sytuacji finansowej.mnie w polsce jedynie wkurza fala rencistow,ludzie placa lekarzowi za kwitek i siedza na rencie...w holandii jesli chcesz otrzymac rente musisz pojsc do 3 biur pracy i jesli zadne z nich nic dla ciebie nie zajdzie,to rente ci przyznaja-ale to sie zdarza baaaardzo rzadko,po prostu [potrzebuja ludzi i chocbys mial znaczki kleic,to bedziesz mial prace i renty nie dostaniesz...dzieki temu prawie wszyscy placa podatki,wiec z mojej pensji mniej ubywa :) tyle,ze polska gospodarka idzie za wolno do przodu i nam tyle ludu do pracy nie trza :/

Gość do Legia...
rodzić tak! Ale uważasz, że to jest super model życia rodzinnego, tatuś w więzieniu lub nieznany, a płaci MOPS, bo mamusi ciężko ... bez jaj!

Gość etam
Jest coś takiego jak solidarność społeczna, ale na tym topiku nie spotka się to raczej ze zrozumieniem. Ale może autorka topiku wyobrazi sobie sytuację, a której nie ma dzieci, traci zdrowie i źródło dochodu i kto ją wtedy będzie utrzymywał i kto zapłaci za jej leczenie? Pewnie dzieci tych samotnych matek i alkoholików.

Gość Miła pani sie pyta
ja znam kobiety które maja faceta i dziecko ale nie biore slubu by dostac zasiłek dla samotnej matki choc tak na serio wcale nie sa same tylko bez slubu siedza i to juz jest szczyt

Gość no cóż inteligentnym
musisz byc.

Gość chyba zartujecie z rencistami
!! No oczywiscie oszustow to wszedzie spotkac mozna :O Ale nikt o zdrowych zmyslach nie chcialby byc rencista. Dostaje od panstwa jalmuzne, pracowac nie moze i tyle :O Znajoma choruje, juz 1,5 roku na zwolnieniu na podratowanie zdrowia, bo lekarz nie chce jej dac swistka, ze jest zdolna do pracy (zreszta wcale mu sie nie dziwie). Ona chce wrocic do pracy, kazdego dnia drzy, ze jej nie przedluza zwolnienia i wysla na rente :( :O

Gość Miła pani sie pyta
no a chore dzieci??nie ma forsy na ich leczenie ale na dopłaty dla rolników by mogli pic jabole wydaje sie miliardy

no akurat doplaty dlarolnikow tez mnie wkurwiaja...podoba mi sie system zachodni...farma jest zwykla firma,przedsiewzieciem finansowym,jak cie nie stac,to oglaszasz bankructwo,przychodzi koles z aukcji i sprzedaje co sie da,koniec. moj facet choduje tulipany,jak uslyszal,ze w polsce jest cos takiego jak dotacja,to az oczy przetarl....tu nikt nie zna czegos takiego...

Gość koza niby głupia
widocznie płacisz za mało ,starcza na rybę bo wędka za droga