Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmienilem net

do znajacych sie na routerach

Polecane posty

Gość zmienilem net

mialem neostrade, a teraz mam netie, tez do telefonu, wiec router ten sam powinien dzialac, ale nie dziala, czy cos trzeba zmienic w ustawieniach? trzeba gdzies wpisac haslo i uzytkownika czy moze od nowa zainstalowac z plyty?

Gość zmienilem net
niech ktos pomoze

Gość chyba takieee
login hasło

Gość zmienilem net
ale gdzie? ja tego nie widze, gdzie trzeba to wpisac, szukam ustawienia klikajac na polaczenia sieciowe i nic tam nie widze.

Gość chyba takieee
1. potrzebna jest umowa 2. należy zmienić ustanienia na "standardowe" dla netii chyba net24 net24 3. pobrać hasło i login z odpowiedniej strony 4. zmienic na routerze te ustanienia całość dostttępna w panelu routera (jeśli router wi-fi bądź ethernet) wpisujemy np http://10.0.0.1 lub http://192.168.1.1 lub http://192.168.2.1 podajemy hasło do routera

Gość zmienilem net
ale haslo i login mam przeciez, bo jak widac korzystam z netu, mam tylko problem, jak do routera je wpisac. na tej stronie, co podajesz?

najlepiej sprawdź w instrukcji obsługi swojego rutera, ja mam d-linka i u mnie wszystko jest opisane w instrukcji, sama kiedyś byłam zaskoczona jak koleś z tp kazał mi sprawdzić pod adresem mojego rutera jakieś ustawienia

Gość Ważnie pytanie
Słuchajcie, mam taki problem,internet do telefonu, router encore adsl, połączenia sieciowe działają bardzo dobrze (z kablem), ale bezprzewodowo niestety już nie. wszytsko robiłem wg instrukcji, jaką znalazłem w internecie, połączenie bezprzewodowe niby jest, sygnał znakomity (tak jest napisane), ale z tego co na razie speawdzam działa mi tylko skype i outlook (czyli połączenie na pewno jest), natomiast GG i strony internetu już w ogóle. co jest grane?

Gość Ważnie pytanie
podnoszę

Gość Ważnie pytanie
proszę o pomoc w tych kwestiach: uwierzytelnianie sieciowe - otwarte -udostepnione - czy WPA - różne rodzaje itd. szyfrowanie danych - wyłączone - czy WEP włącz uwierzytelnienie metodą IEEE 802.1 dla tej sieci - tak czy nie jeśli tak, to dalej są jeszcze inne ustawienia

Gość Ważnie pytanie
Może dzisiaj ktoś coś pomoże.