Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanefretete

Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość aanefretete

Witam Mam poważny problem. 30 września przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i od tego czasu kochamy się z moim partnerem bez zabezpieczenia, więc jesteśmy przygotowani na dzidziusia.. Pod koniec ubiegłego tygodnia dopadła mnie jakaś infekcja, i niestety na wizytę umówiłam sie dopiero we wtorek 21.10. Okazało się, że mam jakąś mieszaną infekcję. Mój gin zapisał mi Orungal i Gynalgin. Jutro mam wizytę kontrolną. Martwi mnie jednak fakt, że mogę być w ciąży, a jednocześnie biorę te leki - ostatnia tabletka dzisiaj. Chciałabym wiec się dowiedzieć, w którym tygodniu gin może stwierdzić ciąże, no i czy leki, które biorę w związku z ta infekcją mogą mieć wpływ na dziecko. Bardzo mnie to martwi, gdyż jestem kilka dni przed miesiączką, a nie mam żadnych objawów związanych z jej nadejściem ( dodam, że zazwyczaj na około 10 dni przed miesiączką ZAWSZE bardzo bolały mnie piersi, a teraz nic), a poza tym ,jak wiadomo płodność po odstawieniu tabsów jest również większa. BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Gość fnnmjgcdh
matko, masz wizytę jutro to sie spytaj lekarza on udzieli ci najbardziej fachowej porady. jeżeli jestes w ciaży topowie ci jaki wpływ mają te tabletki, a to żee nie masz typowych objawów nie świadczy o tym ze nie dostaniesz okresu. skoro brałaś leki mogą zaburzyc normalny cykl imozesz nie odczuwać bólów piersi