Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ane3kaaAaaaa

oblałam za 1 razem....

Polecane posty

Gość ane3kaaAaaaa

Kurcze, zrobiłam łuk, wyjechałam na miasto i bach! Tir wymusił 1szeństwo, a przede mną zahamował egzaminator... ;/ lipniee, ale może za 2 razem bd lepiej! :) Na co jeszcze uważać na mieście? Jak często każą parkować prostopadle lub tyłem równolegle?

Gość kika.polk
A ja mam jakąs blokade czy coś do jazdy samochodem. Zdałam egzamin za pierwszym razem ale nie moge jakoś sie teraz przemóc do jazdy- jak mam wsiąsc za kółko to az chora jestem- poradzcie jak sie przełamać. Instruktorzy mowili ze bedzie ze mnie dobry kierowca a tu blokda i zero jazdy, bronie sie przed tym rękami i nogami. załamana. jakies to głupie ale jak sie tego pozbyć. Jak mam jechac to juz w glowie mam cały scenariusz ze tu beda kory a tu pod górkę itd. Mimo ze sobie z tym radzę. Walnięta tez jestem bo jak juz wsiąde to jade i nawet dobrze sie za tym kólłkiem czuje , ale moment zanim do tego auta wsiąde to jest normalnie gechenna jakaś. no i pewnie tez wina jest tego ze sprzęgła my w samochodzie delikatne i mi czasem gasnie to i wtedy mam juz nerw ze jak bede sie włanczać do ruchu to nie zdąże bo to gówno mi zgaśnie. koszmar.