Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vmvbmbmb

Strój na małe przyjęcie?!

Polecane posty

Gość vmvbmbmb

Czarne klasyczne szpilki, czarna spódnica przed kolano- zakładki, zweżana w dół (taki coraz popularniejszy fason), czarna blzuka z koronki z przodu półgolf z tyłu taka spora okrągła łezka, szare kryjące rajstopy (niezbyt grube), kolczyki z mocnym zielonym akcentem i mocny makijaz oczu w odcieniach zieleni. Wiem że to brzmi smutno sama czerń i jeszcze szare rajstopy ale chhodzi mi o taki właśnie efekt tylko jednego (dwóch) mocniejszych akcentów - a ta zieleń mocna.. Co myslicie?

Gość wysmiewczyni
wszystko fajnie tylko moze rajstopy inne np. cienkie zielone? poszukaj wtedy wygladalo by to fajnie. kryjace rajstopy i to szare to jakos mi nie podchodza. O wiele bardziej elegancko bedzie z cienkimi a najlepiej w zielinym kolorze, albo zielone kabaretki. bedzie ciekawie oryginalnie i seksownie.

Gość vmvbmbmb
dzieki za pomysł - tylko cienkie zielone rajstopy - gdzie kupić?! gatta ma chyba tylko 40 den

ja bym została przy szarych rajstopkach- zielony(taki butelkowy) pięknie się komponuje z szarością, a czerń stanowi tło. Nie lubię zestawów dwukolorowych.... zbyt przeciętne ;)

Gość vmvbmbmb
ma ktoś jeszcze jakieś sugestie?

Gość do tego skombinuj szarą torebe
taka kopertowke

Gość vmvbmbmb
Świetny pomysł z tą kopertówką :)