Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chore uszko

Dobry laryngolog w Białymstoku-pilnie szukam,pomóżcie mamy!

Polecane posty

Gość chore uszko

Bez znaczenia czy państwowo czy prywatnie, byleby pomógł memu dziecku.Polećcie mi, jak macie sprawdzonego i wartego zaufania. Z góry bardzo dziękuję!

Gość szukam pediatry
Przy okazji może i mi ktos pomoże?

Gość valencja
Polecono mi ostatnio dra R.Antosiuka z ul.Wędierki-pediatrę.Macie o nim juz wyrobione zdanie, bo mam zamiar się wybrać.

Gość kutonia22
polecam tego lekarza!!!!!!!!!! moja cala rodzinaleczyla tam dzieci facet jest naparwde dobry

Gość KIWI*****
dr Antosiuk może jest i dobry ale kasę to tak zdziera, że głowa boli. Wpadałam, żeby zobaczył wyniki, między wizytami, a kase bierze jak za wizytę. Innym razem leki się skończyły, sam mówi, żeby zapukać między wizytami innych, a potem za minutę bierze też tak ja za wizytę. Z pediatrów polecam dr Jodkowską, ma gabinet na Popiełuszki. Tam jest też laryngolog, przy zapaleniu dla mojego małego pomogła, dla mnie też.

Gość chore uszko
Ten gabinet jest prywatny czy państwowy kiwi?

Gość szukam pediatry
Piszesz że zdzira kasę,w taki razie ile kosztuje u niego wizyta? I czy długo trzeba czekać na wizytę?

Gość KIWI******
gabinet dr. Antosiuka jest prywatny. Zdzieranie kasy nie odnosi się do ceny za wizyte, ale za np. rzucenie okiem na wyniki. Gdybym poszła wówczas na normalną wizyte z dzieckiem, a pan doktor zbadał by je i obejrzał wyniki to rozumiem, że płacę. Sam zaznaczył, że mam zapukac pomiędzy innymi ustalonymi wizytami, co tez zrobiłam, byłam tam nie więcej niż minutę i zażyczył sobie tak samo jak za normalną wizytę. Moje dziecko było wówczas w samochodzie pod gabinetem, powiedziałam, że zatem idę po nie, żeby zbadał, to się pan doktor nie zgodził, bo inni czekają - jak stwierdził. chodziłam do niego kilka ładnych lat temu, ceny dokładnie nie pamiętam, coś koło 40zł. Nie wiem jaka cena jest w tej chwili. Po kilku takich "wizytach" przeniosłam się do Dr. Jodkowskiej i mam wszelkie problemy z głowy za free.

Gość mama karollinki4l
Ja też mam problem ze swoim lekarzem, dopoki mała nie chorowała,wszystko było ok, bo własciwie chodziliśmy z nią do naszego lekarza tylko kontrolnie i na szczepienia. Ale poszła do przedszkola, infekcje ma raz za razem, a lekarz tylko strzela antybiotykami nie chcąc dac żadnego skierowania na badania. Jeśli mam przepisać dziecko do iinego pediatry pod NFZ to muszę wyebiarać wszystkie papiery małej z tamtej przychodni?

Gość mmmmkkkkkooooooo
A mi ostatnio kolezank zachwalala prywtany gabinet lekarza laryngologa przy Szarych Szeregow. Niestety nie znam nazwiska. Ale ona miala powazne problemy z uchem dziecka i on podobno jej pomogl. Pierwsza wizyta 100 zl, koljne 50.

Gość do mmmmkkkkkooooooo
To prywatny gabinet Krzysztofa Szałafowicza. :) To ordynator dziecięcego oddziału laryngologicznego. Najlepszy fachowiec w mieście. Wyleczył mi dzieciaka z pneumokokowego zapalenia ucha środkowego i nosogardzieli. Wcześniej syn przewinął się przez 5 innych laryngologów prywatnych w tym 2 w eskupalie) i gówno pomogli. Żaden nawet nie pobrał wymazu tylko dawali antybiotyki w ciemno!!

Gość gość
A teraz wiecie gdzie można iść? Znacie takie miejsca?

Gość gość
no właśnie... podbijam temat szukam dobrego laryngologa dziecięcego w Białymstoku

Gość gość
Dr Szafalowicz. Przyjmuje na os Piasta

Gość gość
Zdecydowanie Prof Hassman-Poznanska! Leczylismy synka u dr Szafalowicza 1,5 roku i nie bylismy zadowoleni. 1 wizyta u pani prof i trafna doagnoza. Rzeczowa, konkretna. Na Chrobrego juz nigdy nie pojade, bo nie dosc,ze lekarz slabo nam sie sprawdzil to jeszcze wieczne kolejki i opoznienia. O "milych" paniach z rejestracji nie wspominajac:))