Happysaad 0 Napisano Październik 23, 2008 czy: - pod wpływem emocji kochaliście sie do końca? - zawiodło zabezpieczenie?- jesli tak, to jakie? - uprawialiście stosunek przerywany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhghgjfhjgcfghcfsw445e Napisano Październik 23, 2008 pod wplywem emocji kochalam sie do konca:( glupia bylam i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zanetka_xd Napisano Październik 23, 2008 ja cały czas kocham sie do konca i jeszcze nie jestem w ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z wytryskiem w środku Napisano Październik 23, 2008 Najpierw stosunek przerywany- nie wpadliśmy Chciałam spróbować do końca, zobaczyć jak to jest i wpadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kamlamamamamam Napisano Październik 23, 2008 A czy wy słyszeliście o "normalnej" antykoncepcji? Czy nadal wierzycie, że dzieci przynosi bocian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale sex prowadzi do ciąży więc Napisano Październik 23, 2008 do końca sie kochaliśmy ale byłam przekonana że w 30dc nie można zajść w ciążę a ty... niespodzianka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a inniiiiiiiiiii Napisano Październik 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no my też kochalismy się Napisano Październik 23, 2008 do końca w 29dc i bum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KUBI19 Napisano Październik 23, 2008 a w koncówkach cyklow (28-30) MIALYSCIE OBJAWY SLUZU PLODNEGO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KUBI19 Napisano Październik 24, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach