Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 urum23

praca w Almi Decor

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Hej szukacie te偶 pracy na serwisach? gdzie mo偶na znale藕膰 du偶o ofert?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja polecam www.PlanPraca.pl Wszystko na temat zwi臋藕le i wygodnie. Du偶o ofert - sprawd藕 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li nadal kochasz prac臋 z pi臋knymi przedmiotami i wn臋trzami i chcia艂by艣 pracowa膰 w polskiej firmie z bran偶y Home&Living wy艣lij CV ze zdj臋ciem na adres orfix23@gmail.com Rekrutujemy na stanowiska Sprzedawca, Za -ca kierownika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zainteresowany_jw
Szanowni Pa艅stwo, jestem dziennikarzem "Gazety Wyborczej", prosz臋 o kontakt wszystkich zainteresowanych - (by艂ych) pracownik贸w, franczyzobiorc贸w, inwestor贸w - kt贸rzy chc膮 opowiedzie膰, oczywi艣cie anonimowo, o sytuacji w firmie. M贸j adres: jakub.wator@wyborcza.biz SPRAWA JEST PILNA, PROSZ臉 O JAK NAJSZYBSZY KONTAKT

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem by艂ym ju偶 pracownikiem tej zjebanej genetycznie firmy przez kt贸r膮 straci艂am zdrowie ale nie da艂am si臋 !!!!!je偶eli chodzi o Pani膮 T to idiotka jakich ma艂o bez ambicji bez honoru wredna baba 偶e by jej si臋 wiod艂o tak jak tej firmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tani pa艂komat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba ju偶 obojetnie gdzie , byle nie w AD , jak wida膰 lepiej ju偶 nie b臋dzie bo ca艂y ten syf siegnal dna , po co wiec dotyka膰 przys艂owiowe G?i babrac sie kazdego dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinaaa87
Hej dziewczyny! Znalaz艂am super stron臋 gdzie podobno mo偶na wygra膰 kart臋 podarunkow膮 do Rossmanna :D Ju偶 si臋 zg艂osi艂am i przyszed艂 mi sms 偶e weryfikuj膮 i zaraz przyjdzie potwierdzenie chyba :P Macie link: http://konkursy-w-sieci.strefa.pl/karta_podarunkowa_rossmann.html . Jak wygram i mi przyjdzie to wysl臋 wam zdj臋cia i napisze co sobie za ni膮 kupi艂am. Ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fantastyczna wiadomo艣膰 ! Rodzina M odku艂a si臋 na sprzeda偶y firmy i ma zaplecze do sp艂aty zobowi膮za艅 wobec by艂ych pracownik贸w. Biegn臋 jutro do komornika z prawomocnym wyrokiem i cierpliwie czekam, a偶 odprawa, wraz z odsetkami, pojawi si臋 na moim koncie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goscFLO
A wiecie co z PIT-ami? Niby termin do ko艅ca lutego, ale czy w og贸le mo偶na si臋 ich spodziewa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pity maj膮 by膰 pod koniec lutego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy ktos dostal kas臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tyle ludzi ma dosta膰 kas臋 a co robi cala reszta a ci co sa na miejscu to wogole chyba spia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li kto艣 dosta艂 jako pierwszy nie przyzna si臋.Wiadomo dlaczego ;-) Ludzie Wy wogole dzwonicie i dowiadujecie si臋? Wczoraj pono膰 wysz艂y przelewy dla kilku os贸b,a reszta to co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie dosta艂em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 nie dosta艂am-to co艣 zmieni,偶e o tym napisz臋? Martwi mnie fakt, 偶e Fundusz rzekomo nie dysponuje jednorazowo tak膮 kas膮. Co to znaczy? 偶e najpierw wyp艂ac膮 zaleg艂e pensje, a na odprawy nie wystarczy?Skoro nie maj膮 tyle kasy, to jak maj膮 zamiar wyp艂aci膰 wszystkim?podam przyk艂ad je艣li komu艣 wisz膮 2 pensje po 2,5 tys.=5 tys. + 3 miesi膮ce odprawy=7,5 tys. czyli tylko jednej osobie musz膮 wyp艂aci膰 12,5 tys, a pono膰 jest 90 os贸b... :/ Pytanie, czy Fundusz posiada w du偶ym zaokr膮gleniu (bo wynagrodzenia i odprawy s膮 r贸偶e) 120 tys. na wyp艂aty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ca艂o艣膰 kt贸ra z艂o偶ona zosta艂a do funduszu to z pewno艣ci膮 ponad ba艅ka. Nie ma si臋 co dziwi膰, 偶e nie maj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 pensje? Mi wisz膮 3 pensje, 3 miesi臋czn膮 odpraw臋 i 2 miesi臋czne odszkodowanie za skr贸cony okres wypowiedzenia.Nie licz, 偶e ka偶demu wisz膮 艣rednio po 12 tys bo tak nie jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To by艂 przyk艂ad. S膮 osoby, kt贸rym wisz膮 tylko odpraw臋. Nie ma chyba sensu si臋 licytowa膰. Skoro w Twoim przypadku jest to tak du偶a kwota, to pytanie czy wyp艂ac膮 wszystko wszystkim?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2,5 tysi膮ca??????????w ktorym Almi placono tak wyokie pensje miesieczne?? jestem w szoku!!!!! u nas po obcieciu pensji w lutym 2013 placili doradcom 1300 z groszami.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Almi nie pracowali sami doradcy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widze ze w ko艅cu ludzie zaczynaj膮 sie budzic i chca walczy膰 o swoja kase

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawd臋 trzeba dzwoni膰 i przypominac sie mo偶e sprawa si臋 ruszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi艣 dosta艂am PIT od syndyka, to tak do wiadomo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozmawia艂am z Syndyk. Z wyp艂atami w transzach , to podobno jaka艣 plotka. Przynajmniej Syndyk nic na ten temat nie wie. Nic tez nie s艂ysza艂a na temat niewyp艂acalno艣ci Funduszu. Pieni膮dze rzekomo ju偶 powoli "wychodz膮"-kwestia tygodnia, dw贸ch tygodni. Przy czym je艣li si臋 sprawdzi scenariusz z dwoma tygodniami, to chc膮c nie chc膮c b臋dzie marzec :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja za to rozmawia艂em na pocz膮tku grudnia z syndyk i te偶 obiecywa艂a 2-3 tygodnie do wyp艂aty z funduszu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wi臋c ci膮gle ta sama bajka szkoda ze nie licza sie z nami chociaz pani syndyk by zadzwonila poinformowa艂a co i jak w ko艅cu to jej obowiazek siedzac na takim stanowisku widac jej podejscie Do Pracy i Do Ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Myslalam ze ten caly fundusz dziala normalnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e kasa mia艂a by膰 planowo w lutym, ale bajzel w dokumentach to op贸藕nia? Swoj膮 drog膮, nie wiem ile mo偶e trwa膰 sprawdzanie dokument贸w 100 os贸b? Za 5 dni min膮 2 miesi膮ce....i co daje to bombardowanie telefonami, skoro gadka zawsze jest ta sama...

Udost臋pnij ten post