Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjyfuuv

Jak to zdobyć?

Polecane posty

Gość kjyfuuv

Problem jest z szybkami w meblach kuchennych. Rodzinka zamówiła i teraz narzeka, że są przezroczyste i wszystko będzie przez nie widać, tak nie będzie ładnie. Chciałabym to zmienić i nakleić taką folię matową na szyby. Nie mam pojęcia nawet jak się to nazywa i w jakim sklepie można to kupić. Jak szukam w necie to mi się wyświetlają tylko przyciemniające do szyb w aucie. Proszę o pomoc!

Gość kjyfuuv
Czy ktoś może jednak się tu zna na tym?

Gość kjyfuuv
Żadnych pomysłów?

Gość kjyfuuv
Wielkie dzięki. Może jednak wiesz gdzie takie coś można zdobyć w normalnym sklepie? Moi rodzice są starsi, kupowanie przez internet to nie dla nich, oni chcą obejrzeć. Pewnie jak nie znajdą to im zamówię przez neta, ale będą kręcić głową.

Gość kjyfuuv
Hehe, faktycznie cuda im teraz muszę wymyślać. A jak mówiłam, żeby nie zamawiali mebli z szybkami to mnie nie słuchali. Wyślę ich do supermarketów, jak nie to będą musieli zamówić przez neta, kolejna cuda. Dzięki.

Gość 40-latka
może trzeba zajrzeć do drukarni robiącej druk na folii ..mozna zrobic rózne wzory ,taką folię stosuje się na okna w domu np. w kuchni

z dużych sklepów - w Obi mają takie folie, które można nakleić na meble - mają rózne wzory, kolorowe, matowe, przeźroczyste na dziale z wyposażeniem domowym, koło firanek, narzut, pudełek

W Obi na 100% są takie okleiny i na meble i na szyby, są różne wzory i kolory. Ostatnio byłam w Obi i koleżanka własnie oglądała sobie na szybę stąd wiem na 100%

Gość ANULETTA
Widziałam taką folię kiedyś w Lidlu.Ale to było dosyć dawno.