Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tea tree

___Jeśli nie mam podwyzszonej temp to nie jestem w ciąży?___

Polecane posty

Gość tea tree

jesli byłabym w ciazy, to aktualnie 3 tygodnie po zapłodnieniu. ale nie mam zadnych objawów ciazowych, a temperatura cały czas taka sama 36,6. spóźnia mi sie okres, ale nie wiem, czy to przez ciaze, czy odstawienie tabletek anty. współzyłam w tym cyklu kilka razy, ale z gumka i wytrysk na zewnatrz. raz w potencjalne dni płodne. a tabletki odstawiłam w czerwcu i od tamtej pory cykle mi sie wydłuzały o 1-2 dni, ale nie tyle co teraz. dzis jest 34 dzień cyklu. pomózcie prosze

Gość NieGrzecznaAga24
to normalne....tez tak mialam...tylko cykl przedluzyl mi sie do 50 dni:] Wiec sie nie martw;) skutek odstawienia tabletek:)

Gość tea tree
dzieki za pocieszenia. kurcze pierwszy cykl dstałam po 28 dniach, drugi po 30, trzeci po 31. a teraz juz 34 dzien cyklu i nic :(

Gość NieGrzecznaAga24
identycznie mialam...ja odstawilam w listopadzie w tamtym roku...bo chcialam sie oczyscic z tego wszystkiego bo chcemy z mezem dzidziusia...okres uregulowal mi sie tak od czerwca tego roku...czyli po 8 miesiacach...a mimo staran dzidzi jak nie bylo tak nie ma:(

Gość tea tree
czyli też tak wydłuzały Ci sie cykle? Czy Waszym zdaniem powinnam w ogóle bac sie ciąży?

Gość NieGrzecznaAga24
Czemu masz sie bać ciąży? Wogole ile masz lat? bo sadze ze nie chodzi o to ze sie jej boisz tylko po prostu nie jestes przygotowana na ciąże;) w sensie psychicznym. A propo jak myslisz na temat ciąży i boisz się to nie dziwie Ci sie ze nie masz okresu;) Wyluzuj kobieto;)

Gość dandana
czy wie ktos moze jak to jest z szyjka macicy we wczesnej ciazy?

Gość tea tree
ciązy samej się nie obawiam. Nawet gdyby zdarzyła mi sie kilka miesięcy temu, to pewnie bym się cieszyła. Ale teraz jest bardzo nieodpowiedni czas na to.