Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brutkowa

Nie chce jak nieudacznik skonczyc studiow zaocznych!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość brutkowa

A rodzice nie chca mi placic na studia. Po co sie na mnie decyodwali, skoro teraz mowia ze nie maja kasy?

Gość nom i co w zw z tym
to idź na dzienne (gdzie, zaręczam ci jest wiecej nieudacznikow, wiem z doswiadc zenia studiuje i tak i tak)...

Gość tea tree
nieudacznicy to koncza dzienne, bo nie chce im sie isc do pracy i zarabiac na siebie. do pracy se zarobic na te studia!!!

to wlasnie czesto nieudacznikami sa ludzie konczacy studia dzienne:o bo ich rodzice utrzymuja do konca studiow a ludzie z zacznych zazwyczaj sami pracuja i zarabiaja na swoje studia przez co czesto bardziej powazniej do nich podchadza bo w koncu sai za nie placa wiec szkoda im je olewac!

Gość nfznrn
hmmmm a dlaczego osoby ktore koncza zaocznie studia sa nieudacznikami??????????a jesli ktos ma np dziecko i niemoze studiowac dziennie z prostych przyczyn....to co lepiej miec tylk mature niz skonczyc studia przynajmniej te zaoczne???????????????kurwa

Gość nfznrn
zreszta to pewnie prowokacja wiec po co sie wkurzam..........

Gość tea tree
o ile mi wiadomo, to właśnie za zaoczne sie płaci, a nie za dzienne, więc o Co ci chodzi z ta kasą od rodziców? No i własnie- kto tu jest nieudacznikiem? ktoś, kto pracuje i studiuje jednocześnie, czy ktoś kto wyciaga kasę od rodziców, bo sie robić nie chce

Gość nom i co w zw z tym
no ale z drugiej strony nie najezdzajcie tak na studentow dziennych bo wielu z nich tez pracuj, np w weekendy a czasem tez w tygodniu, okej moze nie ejst to etat, ale jak dolozyc do tego np stypendium naukowe, to od rodzicow naprawde niewiele potrzeba by sie utrzymac (czasem wcale).

Gość zaoczna_zadowolona
zgadzam się - ja też byłam 3 lata na dziennych a że znalazłam dobrą pracę w której się realizuję przeszłam teraz na zaoczne. I nie żałuję!! Muszę Wam powiedzieć że robię to co studiowałam i na studiach poznałam owszem i teorię, ale z której dużej części się w praktyce nie stosuje-bo są nowinki, technika idzie w przód lub poprostu wybiera się inne-tańsze czy szybsze rozwiązania. I to czego uczę się każdego dnia jest bezcenne, bo uczę się praktykując, nie tylko wiem mniej więcej z teorii jak się powinno a umiem to zrobić. No i zdobywam doświadczenie. Kiedy dzienni rówieśnicy skończą studia będą w większości daleko w tyle za mną i będą o wiele mniej zarabiać. Też kiedyś myślałam jak założycielka topiku, ale sama się przekonałam, że wiele osób idzie na zaoczne i zdobywa doświadczenie a kidy ja siedzę w "ławce" na wykładach. Nie chciałam zostać w tyle i zaczęłam iść naprzód razem z nimi

Gość ghckghkh
także wiele osób z zaocznych zdobywa doświadczenie serwując piwo albo sprzedając ciuchy w sklepach więc nie opisujcie tu sielanek

a ja kończyłam dwa kierunki, dzienne i zaoczne i szczerze powiem, że na zaocznych ludziki podchodzili w ten sposób \"płacę wymagam, należy mi sie zaliczenie\" a na dziennych nie było zmiłuj :o do tego pracowałam oczywiście, bo rodzice kasy nie dawali :o

co z tego ze sprzedae w sklepie albo piwo rozlewa ale juz jest to dla pracoawcy jakis znak:o ze mial kontakt z klientem ze potrafil sobe czas zorganizowac itd kazdy zreszta podchodzi indywidualnie do studiow i NIE WOLNO TU GENERALIZOWAC!!!!!!!!!!1

Gość też mi znak
jak tak się zaznacza zdobywanie doświadczenia zawodowego to sorry :p

Gość a kij wam w oko
jestem na trzecim roku dziennych i wlasnie chce sie przepisac na zaoczne :D

Gość też mi znak
pewnie ,że od czegoś trzeba zacząć ,ale taką pracę to nie problem znaleźć a czytając to forum to wszyscy zaoczni już są menedżerami :classic_cool:

e tam menedzerami zaraz:P ja tam takiego wraenia nie mam zrezta niedlugo sie tego dowiem:D;)