Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po jakim jakim

po jakim czasie przespac sie z facetem zeby nie uwazal mnie za latwa??

Polecane posty

Gość po jakim jakim

jw:)

Gość pomarańczowa szlachta
15 dni 16 godzin 45min 34 sek nie wcześniej 🖐️

Gość po jakim jakim
pytam powaznie :) mam na niego ochote zajebista, on na mnie tez... ale nie chce zebym zle myslal o mnie... powiedzcie

Gość wegrregreqge
ja sie z moim przespalam po paru godzinach znajomosci i jestesmy razem juz 3 lata i w zyciu nie pomyslal o mnie ze latwa...

Gość koza niby głupia
co będziesz czekać ,organizm ma swoje potrzeby a on i tak pomysli co chce (chłpy to świnie)

Gość
a gdybyś wiedziała, że nie uzna Cię za łatwą to co - pobiegłabyś do niego już teraz? tylko na pozorach Ci zależy? Jeśli tak - ulżyj sobie.

Nie ma reguły -reguła 3 randek się nie sprawdza -reguła konsumpcji od razu na 1 randce się nie sprawdza- -wstrzęmięźliwość miesięczna się nie sprawdza ...aż chce się brzydko powiedzieć:P

Gość
o, cześć a ja wygrałem ale tu zmułka, nie ma z kim pogadać, idę na tv - ma być jakiś film na jedynce :D

Gość z każdym moim partnerem
szłam do łożka na pierwszym spotkaniu i z każdym byłam kilka lat - dopóki nie trafił się ktoś lepszy. Tak - ja zawsze rzucałam. Było ich 4 - w tym jeden mąż. Po prostu nie ma reguły.

Ja myślę, że pół roku to naprawdę nieźle. Miesiąc moim zdaniem o wiele za krótko, ale ja jestem bardzo młoda, myślę, że po trzydziestce pół roku to już nie trzeba czekać, bo wiadomo, że kobieta w tym wieku prowadzi w miarę regularne życie seksualne.

Gość StiVeQ
na to niema reguły... ja z moją poprzednia partnerka po 3 m-cach związku . z obecna po 1,5 m-ca na wyjeżdzie wspólnym. To zalezy ale ogólnie to chłop zapewne chciałby odrazu ja na Twoim miejscu poczekałbym chociaż z miesiąc... no chyba że się znacie dłuższy czas już to niewidze przeszkód aby szybciej.

Gość kenwood
Zgadza się, na to nie ma reguły. W książce " Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" napisane jest, że nie wcześniej niż po miesiącu.

Ja powiem tyle- im dłużej się wstrzymasz- tym lepiej. Bądź pewna tego w 100%. Niech myśli, że jesteś naprawdę wyjatkowa (na pewno jesteś) i że nie dajesz się zaciągnąć szybko do łóżka. A mam pyt.- jesteś dziewicą?

Gość Poszłam chyba na
3 randce... nie pamiętam, jesteśmy już ze sobą 2 lata, wkrótce ślub Pamiętam, że raczej byłam wstrzemięźliwa i trafiałam przez to na same fajtłapy.

Gość vcxer
to ja wole już być fajtłapą niż pojsc do łóżka z dziwką ktora daje po tygodniu .

Może nie od razu dziwką, ale nie dziwmy się, ze taki facet nie traktuje poważnie kobiety, która powiedzmy po bardzo krótkim czasie poszła z nim na całość... Zależy też czego szukamy... Moja zasada- im bardziej wiążę z nim poważne plany- dłużej czekam, nawet na gorącego buziaka.

Gość dawaj prawik umów
sie ze mną :P:P hehe

Gość po jakim jakim
witam Was ponownie. No dziewica nie jestem... jedziemy razem na sylwestra, razem bedziemy spali bo znajomi zarezerwowali nam jedno lozko:) kurde ciezko bedzie....no ale moze wtule sie w niego i nic wiecej..

Gość po jakim jakim
kurde no wlasnie.....:D

Gość FDSFS
GDYBYŚ NIE BYŁA ŁATWA WIEDZIAŁABYŚ KIEDY I NIE PYTAŁA NA FORUM...FACETA NIE OSZUKASZ!