Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po jakim jakim

po jakim czasie przespac sie z facetem zeby nie uwazal mnie za latwa??

Polecane posty

Gość jo432
facecie nie chca czekac poznac kobiety tylko od razu do łóżka a potem taka zachodziw ciążę i chcesz czy nie chcesz musisz brać a inni sie smieja bo ma dziewcze duzy przebieg i w końcu frajera złapała bo nikt kto ja zna nie ożeniłby sie z nią

A to dlaczego nie lubią czekać faceci??? Wręcz odwrotnie. Czekają jak laska sama wskoczy i patataj :)

Gość Legia Warszawa
Jesli związek zanosi się na powazny no to rzeczywiście można poczekać 2 - 3 miesiące. Ale czekanie dłuzej w chwili gdy obie strony mają pierwszy raz za sobą jest bezsensowne.

Gość dfdsf
"ma sens, bo dziewczyny, ktore krotko czekaja przewaznie maja wielu partnerow, wiec sa przechodzone, z duzym przebiegiem, czyli puszczalskie" to sobie znajdz taka, ktora pojdzie po pol roku z toba do lozka. Tylko problem moze byc taki, ze ona w przeszlosci mogla sobie uzywac zycia (ze tak powiem) a teraz sie zmienila i udaje swieta. Ty bedziesz myslal, ze ona taka porzadna, a w rzeczywistosci pol miasta ją przelecialo 🖐️

Prawda jest taka ze to po jakim czasie kobieta prześpi się z facetem zależy w dużej mierze od samego faceta. Jesli będzie jakąś melepetą albo prawiczkiem to i kilka lat będzie czekał i się nie doczeka. Natomist jesli facet potrafi uwiexdź swoją kobietę i ją rozpalić to do seksu dochodzi znacznie szybciej

A co ma porzadność z byciem dziewica? Rozumiem że dziewczyna może palić dzieci w piecu ale jest porzadna bo dziewica? Rozumiem ze skoro jesteś prawiczekim to uważasz się za lepszego ode mnie? Dla mnie to ty jesteś sierota która nie potrafi zdobyć kobiety. I nie gadaj o jakiś przekonaniach bo to tylko usprawiedliwienie twojej nieudolności

Gość upupupupupupupupppppppp

Gość bbbfdsbd
1 czekał 5 lat 2 czekał kilka godzin 3 i ostatni czekal 4 ms nigdy nie bylo zbyt dlugo/ zbyt krotko

Gość wywalaj stad
Znowu Ty prawiczku wpierdo.liles sie w topik, pojeb. any kolo

1. 6 miesięcy 2. 2 miesiące (ale znaliśmy się wcześniej 3 lata) 3. jeszcze nie ale znamy się 2 tygodnie więc jeszcze poczeka :D

o jesoo ale masz problemy .. dla mnie sprawa jest dosc prosta jesli Ci na nim zalezy poczekaj a ile? nie wiem to juz Twoj wybor ale gdyby mi zalezalo na facecie a zalezy na jednym i wiem ze jest niesmialy to by mogla czekac i 2 lata ale jesli chodzi Ci tylko o zaspokojenie siebie i pociagaja Cie przygody to po kiego stwarzacpozory niedostepnej?