Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieszzkkkaaankooooo

Czy warto zadzwonić ? Pomóżcie

Polecane posty

Gość Mieszzkkkaaankooooo

dzis byslismy ogladac z chlopakiem mieszkanie... ale .. no wlasnie nie wiemy czy dostaniemy bo dzis mieli jeszcze jedna co oglada i na niedziele.. i w niedziele maja dac odpowiedz dzis zachowywali sie bardzo milo tak jakby byli zdecydowani ale nie wiem czy kazdy tak sie zachowuje i ze pozniej odmawia?? bardzo bym chciala to mieszkanie zalezy mi ale juz nie moge sie doczekac tej niedzieli.. moze zadzwonic jutro i powiedziec jak bardzo nam zalezy ze dlugo szukalismy ?? ale nam nie wychodzilo ? i ze bedziemy na prawde dbali i w ogole? co wy o tym myslicie? lepiej zadzwonic?

Gość srektorr
ale kupić czy wynająć ?

Gość Mieszzkkkaaankooooo
wynajac... :(

Gość Mieszzkkkaaankooooo
i wlasnie nie wiemy czy zadzwonic... bo ta pani ma na niedziele jeszcze umowiona osobe a nam na prawde na tym mieszkaniu zalezy bo jest sliczne... i w miare tanie.. nie chcemy sie narzucac ale moze jak zobaczy ze nam zalezy to jakos przekonamy ją do siebie... nie wiem co o tym myslec :(

Gość sdfg.lki
zadzwon inni pewnie tez dzwonia i sie tam zachwalaja w niebogłosy :P Badz miła i powiedz jak bardzo Ci zalezy :)

Gość Mieszzkkkaaankooooo
no wlasnie chcemy zadzwonic ale czy to nie bedzie narzucanie sie? ona powiedziala ze zadzwoni w niedziele badz my mamy zadzwonic.. ale nie wiem byla taka mila .. i w ogole wszstko nam chciala zostawiac.. nawet talerze suszarka do ubran no po prostu bardzo sympatyczna kobieta... ale nie wiadomo moze ona tak do wszystkim i dlatego chcielismy zadzwonic.. boje sie ze pomysli ze jakies natrety jestesmy...

Gość sdfg.lki
mozliwa ze do wszystkich taka mila , ja bym zadzwonila :) czesto wynajmowałam i tez czekałam na tel nie dzwoniac a pozniej sie okazywało ze ktos ogladał i dzwonił i tak prosił az wyprosił :O wiec dzwon i pros :)

Gość Mieszzkkkaaankooooo
ja powiedzialam mojemu chlopakowi zeby zadzwonil i powiedzial ze dlugo czzekalismy i szukalismy i zawsze ktos sprzed nosa zabieral.. i ze na prawde bedzie spokoj i zadbanie( bo ona sobie zyczyla spokojnych osob ) i jej sie nie dziwie bo na prawde sliczne mieszkanie.. no i by powiedzial zebysmy dbali o to mieszkanie i zawsze pieniazki byly by wplacane.. co jeszzcze mozna jak mozna ją zachecic?? macie jakies pomysly ? ? :(

Gość Mieszzkkkaaankooooo
ma ktoś jakies pomysly ? :(

Gość Mieszzkkkaaankooooo
hm ?:( i znowu cisza:(

Gość Mieszzkkkaaankooooo
aha fajnie... :(

Gość Powiedzieć czy nie
No jak wam zalezy to jasne ze zadzwon, ale skoro w niedziele ma ktos przyjasc to i tak ta pani poczeka. Ale zadzwonic kontrolnie nie zaszkodzi. Ja bm zadzwonila i poprostu powiedziala ze dzwonie bo mi zalezy tak troszke z humorem wykonaj telefon powiedz ze to wy i ze tak dzwonicie powiedziec ze wam zalezy i ze czekacie n akontakt albo sami zadzwonicie w ta niedziele

Gość Mieszzkkkaaankooooo
no tak mielismy zadzwonic w niedziele albo my albo ta pani.. ale ja chyba nie wytrzymam i niech chlopak jutro zadzwoni.. moze niech powie jak nam zalezy i czy mam robic sobie nadzieje.... :(

Gość Mieszzkkkaaankooooo
eh wydaje mi sie ze niektorzy pomagaja tym co niepotrzebuja az tak wielkiej pomocy .. a tym ktorzy potrzebuja rzadko :(

Gość Mieszzkkkaaankooooo
up

Gość Powiedzieć czy nie
Ja juz sie wypowiedzialam w tym temacie ale moze wypowiem sie jeszcze raz. Prosste zalezy wam na mieszkaniu ale wynajecie zalezy od wlascicielki ktora ma umowiona jeszcze jedna osobe na niedziele. No i ja bym zadzwonila na waszym miejscu i powiedziala ze dzwonie zeby sie przypomniec bo zalezy mi na mieszkaniu ..raczej tak w formie luznej rozmowy i powiedziec ze czekacie na kontakt w niedziele i ze wy mozecie zadzwonic. No i moze sie np okazac ze ci ludzie co beda ogladac mieszkanie w niedziel spoznia sie albo odwolaja i babka bedzie wiedziala ze ma zdecydowanych innych wynajmujacych - czyli was konkretnych ludzi. Zadzwon jutro nic nie tracisz, tylko sie przypomnisz. No i jest jeszcze jenda osoba ze babka zwkleka z wynajeciem bo np ktos z jej rodziny sie zastanawia czy nie wynajasc od niej dlatego dala wam termin do niedzieli

Gość Mieszzkkkaaankooooo
znaczy ona powiedziala nam ze z rodziny chcieli wynajac ale oni nie sa za bardzo.. i nie chca tamtym wynajmowac.. ok zadzwonimy jutro i sie okaze :) juz nie mecze was...

Dalej mówił do nich: «Ktoś z was, mając przyjaciela, pójdzie do niego o północy i powie mu: "Przyjacielu, użycz mi trzy chleby, bo mój przyjaciel przyszedł do mnie z drogi, a nie mam, co mu podać". Lecz tamten odpowie z wewnątrz: "Nie naprzykrzaj mi się! Drzwi są już zamknięte i moje dzieci leżą ze mną w łóżku. Nie mogę wstać i dać tobie". Mówię wam: Chociażby nie wstał i nie dał z tego powodu, że jest jego przyjacielem, to z powodu jego natręctwa wstanie i da mu, ile potrzebuje. I Ja wam powiadam: Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam. ;)

Gość Mieszzkkkaaankooooo
dziekuje romantyk :) bedziemy walczyc o to mieszkanko hehe :)

Gość aaasssdddd
Czegoś nie rozumiem, to chyba nie Ty masz się prosić żeby to właśnie Tobie wynajęto mieszkanie, to raczej właścicielka powinna usilnie poszukiwać najemcy. Jak Ci się chata podoba to dzwonisz i mówisz: "biorę te chatę" i finito a nie, że ktoś tam jeszcze przyjdzie oglądać. Czy jak kupujesz chleb to też czekasz żeby go wszyscy obejrzeli a nuż może go ktoś inny kupi. To nie mieszkanie wybiera Ciebie ale Ty mieszkanie.

Gość Pierworodna AutorkaPostu
aaassssdddd hehehe ale glupoty gadasz teraz takie zapotrzebowanie na mieszkania ze wynajmujacy robia kastingi i wybieraja saobie kogo chca ,poszukujacy co najwyzej moze se pomarzyc :P

i tu sie moge wypowiedziec....dziwi mnie teraznijesza postawa wlascicieli mieszkan...jak zaczynalam studia bylo im wszystko jedno kto wynajmuje,byle placil...jak konczylam przyjmowali 20 osob,z kazdym powazna rozmowa i potem "kompletowali" sklad...zgrozo...dziekuje bogu,ze juz nie musze szukac :)

Gość Mieszzkkkaaankooooo
wlasnie mylisz sie ze jak powiem"biore " to nie powinna szukac my odrazu dalismy odpowiedz ze chcemy i ze bierzemy a ona ze jeszcze ktos przyjdzie.. no ale.. dzis zadzwonil moj chlopak i sie zalamalam.. ta babka co wczoraj miala przyjsc dawala podwojnie za to mieszkanie!! :( wiec wiadomo ze wybierze tamta my co najwyzej mozemy dolozyc z 200zl ale nie wiecej :(ne rozumiem tego jak tak mozna :( o tym mieszkanku mozemy zapomniec :(((( strasznie sie czuje bo strasznie mi sie podobalo a ta pani byla za nami tak barrdziej.. chyba ze udawala

Gość Mieszzkkkaaankooooo
hm ?:( i jak myslicie? bo ona powiedziala ze mozna zadzwonic w niedziele i sie dowiedziec.. ale skoro kto sdawal wieksza stawke to oczywiste ze wezme tamtych to po co kazala dzwonic :(

Gość Mieszzkkkaaankooooo
zdenerwowowalam sie na nowo szukanie bedzie :( a juz mi tak ciezko szukac :((((

Gość fdwfwfe
autorko, nie bądź tak aibfantylna :O Wynajmowanie mieszkania to biznes, a nie sympatia. Może ta babka proponująca 2razy więcek jest niesamowicie sympatyczna, a do tego proponuje 2x więcej keszu?:D A może włascicielka wcale nie jest taka świetna, tylko kombinuje jak naciągnąć innych na prpopozycję większego czynszu? Przestań zachowywać się jak smarkula, żyjesz w świecie dorosłych:O

Gość Mieszzkkkaaankooooo
aak tylko dlaczego ten swiat jest taki niesprawiedliwy my bylismy pierwsi i chyba my mowimy bierzemy .. a nie wiem co sie komus wszystko poprzestawialo ze jakis wyscig szczurow:/ w kazdym tak jest ciekawe czy nie byla bys wkurzona jakbys poraz kolejny ktos sprzed nosa ci zabral mieszkanie.. to nie bylo nasze pierwsze ogladanie mieszkan ...

Gość fdwfwfe
a ty gdybyś komuś wynajmowała i miała możliwość większego zysku, to oddałabys mieszkania tym, którzy proponują najmniej?:D Zastanów się nad sobą dziecko:O

Gość Mieszzkkkaaankooooo
no tam gdzie daja wiecej oczywiscie.. ale nie rozumiecie mnie nie rozumiem dlaczego az taki wyscig szczurow musi byc :/ : / na prawde to nie fair....

Gość Mieszzkkkaaankooooo
no ale poszukiwania ciag dalszy zadzownilismy dzis do dwoch ofert i w jednej jest dzis umowione 6osob... ale jak nikt nie wynajmie mamy tam jechac na 21.. i od razu bysmy brali ale watpie zeby ktos nie wzial z 6osob takiego mieszkania ladnego no i dzis na drugim ogloszeniu jedna osoba tez ogladac i podpisac umowe a jak nie podpisze to mamy zadzwonic o 20 i sie doiwedizec i my od razu bysmy brali ehh :/