Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotarzymna

Nosi ktoś bielizne bezszwowa?

Polecane posty

Gość Kotarzymna

Wlasnie na allegro wyczailam majteczki z bawelny bezszwowe. Czy mial doczynienia ktos z takim czyms? Czy rzeczywiscie nie odbijaja sie zakonczenia przy noszeniu obcislych spodni? Ja mam dosyc stringow i szukam rozwiazania nowego.

Gość Kotarzymna
doszłam do wniosku że będę nosić reklamówkę plastikową zamiast majtek

Gość Kotarzymna
Ktos sie pode mnie podszył!

Gość Kotarzymna
moje cycki przypominają naleśniki, przed wyjściem na randkę smaruje je konfiturą tryskawkową

Gość Cudowna sprawa
to brak bielizny!

Gość Kotarzymna
ej to nie jest śmieszne, przestańcie się podszywać bo zgłoszę wasze podszywy i będzie! to jest niemiłe że się podszywacie, tak nie ładnie, tak nie można, miło by wam było gdyby ktoś się pod was podszywał coo? no to przestańcie nooo! bo to nieśmieszne już

Gość Kotarzymna
sram se do ryja :classic_cool:

Gość Pierworodna AutorkaPostu
Nie wiem co sie dzieje, ale ktos za mnie pisze i dialog prowadzi sam ze soba! Szkoda ze nie ma tutaj rejesttacji bo kazdy robi co chce :/

Latam po osiedlu z łukiem i celuję w osiedlowe koty, zamiast strzał używam przepychaczek do sedesu, czuję się jak robin hood!

Gość Cudowna sprawa
ale niby co, że się ktoś pod Ciebie podszywa, co niby z tym zrobisz, rany!!!, to kaffe, idiotów nie brakuje i tak jeszcze spokojnie, a jeżeli nie chcesz podszywek, to zaczernij nick.

Gość Vampir Genowefa
Kotarzymna [zgłoś do usunięcia] ej to nie jest śmieszne, przestańcie się podszywać bo zgłoszę wasze podszywy i będzie! to jest niemiłe że się podszywacie, tak nie ładnie, tak nie można, miło by wam było gdyby ktoś się pod was podszywał coo? no to przestańcie nooo! bo to nieśmieszne już Nie strasz, nie strasz, bo się zes....

Gość Vampir Genowefa
NIe wiesz co się dzieje? To obłęd. Masz rozdwojenie jaźni z tendencją do ganiania siebie ze skalpelem wokół drzwa i krzycząc - Zdejmę Ci szwy, zdejmę Ci szwy.

no to może pierwszy wpis na temat noszę bieliznę bezszwową, od kiedy wyczaiłam, że istnieje coś takiego ale są różne gatki, nazywane bezszwowymi: chodzi głównie o brak szwów po bokach i na górze, zwykle nogawki mają delikatny szew Znalazłam też z Triumpha majtasy zupełnie bez żadnych szwów, takie jakby cięte z jednego kawałka tkaniny, z tym, że drogie... jak to Triumph, miałam też wrażenie, że sa dość "gumowate"

Gość Ewa_33
robię kupę bezwstydnie na krakowskim rynku ku zdziwieniu przechodniów

Gość A PO ILE
TAKIE GATKI W TRIUMPHIE?

Gość A PO ILE
pozatym się nie chwal bo ja sikam z wieży mariackiej wprost na grupę turystów z japonii

Gość ja noszę tylko stringi

Gość ja noszę tylko stringi
wiecie że nie stosuję biustonoszy, chcę mieć cycki do pasa

Gość A PO ILE
TA SIKAM, SIKAM, UWAZAJ POSZYWIE BO CIEBIE TEZ OPRYSKAM :D🖐️ ewka, to po ile?

Gość Ewa_33
za darmo, nie rządam od przechodniów pieniędzy za moją kupę którą robię w rynku, zostawiam i się oddalam sądząc że będzie kolejnym obiektem wycieczek turystycznych

od 30 zł, zależy od modelu 1 para to niedużo, ale jak chcesz sobie wymienić bieliznę, to jakiś 10 par - i wychodzi ładna sumka...

Gość Ewa_33
to zależy od modelu kupy, czy rzadka czy twarda, za twardą biorę więcej bo trudniej zrobić

Ewa a powiedz mi w jakiej firmie sie lubujesz? Bo ja wlasnie na allegro znalazlam majtasy firmy Gatta za 10 zlotych. Slyszalas cos moze o tej firmie? Wiesz.. mi glownie chodzi o to ze ja nie lubie stringow, a glupio mi nosic normalne figi bo zawsze widac odbicia jak nosze dzinsy. I szukam czegos co gwarantowaloby brak odbic na tylku. Myslisz ze bielizna bezszwowa sobie z tym poradzi?

ja się lubuję w seksie z przepychaczką do sedesu, dodatkowo wychodzę na balkon punktualnie o 13 rozpinam biustonosz i macham cyckami, całe osiedle czeka już od wpółdo żeby zobaczyć ten codzienny spektakl

Gość Wzburzona ania
dziewczyny to co piszecie to sodomia i gomoria, opanujecie się, jak to pokazujesz suty na balkonie? chora jesteś?

Gość Ziomosłama
również jestem oburzona tą rozmową, czy musicie tutaj pisać tak wulgarne słowa, ohyda!

taką zupełnie bezszwową to widziałam tylko tą triumpha z gatty to pończochy samonoski kupuję, jestem zadowolona z jakości

Ewa to mało widziałaś, ja znam z 30 firm które ją produkują, no ale skoro tylko tyle znasz to mało, pewnie zaopatrujesz się w biedronce?