Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srepsa

swedzenie podniebienia i nosa co to moze byc?

Polecane posty

Gość srepsa

ostatnio coraz czesciej..

Gość typowe objawy wczesnej kiły

Gość Lekarzowa
często takie są pierwsze objawy AIDS, o ile objaw powtarza się często

Gość srepsa
ta nos czesciej a nie podniebienie .. mam stalego i tylko 1 partnera wiec czemu do cholery jakies AIDS

Nie sluchaj tych bzdur.Co niektorzy sa chyba na ciezkim kacu:P Moze to alergia,moze cos zjadlas i stad to swedzenie.Napewno nie jest to AIDS ani zadna kila :)

Gość Medioat0r
jak nie AIDS, aids potrafi się zacząć właśnie od małej wysypki a najcześciej od swędzenia podniebienia i nosa właśnie, to typowy objaw, a jeden partner niczego nie wyklucza można się zarazić u fryzjera

Gość srepsa
no tak ale alergia o tej porzE? jeste alergikiem fakt ale tylko w okresie letnim pylenie etc

Gość srepsa
kurwa robicie mi tu wode z mozgu :|

Gość obiło mi się o uszy
że swędzenie nosa to objaw wysokiego cholesterolu

Gość Anka300
ktoś ci dobrze powiedział to pierwsze objawy hiv

jezu to zwykła alergia,uczulenie-teraz sezon grzewczy multum sadzy lata w powietrzu-plus ogrzewane centralne w domu .spoko

to alergia, mam podobne objawy. To nic że jesień. Myślisz, że tylko na wiosnę i w lecie są alergeny? Sa cały rok, wystarczy spojrzeć na mapkę pylenia różnych, różnistych. Poza tym w domu możesz mieć coś, co cię uczula. Nowy środek do prania, kosmetyk, kurz... Może napij sie wapna, czasami pomaga

Gość anka stalherm
kup trumnę to aids albo hpv

Gość Herr Rosenberg
po objawach AIDS nie wykluczam aczkolwiek może to być również nowotwór tchawicy, pierwsze objawy to swędzenie podniebienia i właśnie nosa, a także nieżyt nosa i gardła, zapewne niedługo objawy się nasilą, spokojnie niektóre nowotwory da się wyleczyć

głupich nie sieja-sami wyrastaja i szczyca sie swoim ptasim roozumkiem-to nie do Ciebie srepsa -ale do tych ,ktorzy pragna zabłysnac i miec swoje piec minut m in na kafeteri.haaaa ha

Gość Herr Rosenberg
uważaj kogo obrażasz dziecko, bo na medycynie (goldenka) to ty się znasz jak krowa na lotach w kosmos

Jakie są wczesne objawy zakażenia HIV-em? Do często występujących objawów zakażenia HIV-em należą:  bardzo wysoka gorączka (około 40 stopni), trwająca dłużej niż 3-5 dni  kaszel połączony z odkrztuszaniem wydzieliny z płuc, trwający kilka tygodni  purpurowe plamki na skórze, które nie są wynikiem podrażnienia przez kontakt z różnymi chemikaliami  zakażenia i skaleczenia, które mimo leczenia nie goją się  znużenie i osłabienie trwające wiele tygodni, pojawiające się bez żadnej przyczyny  powiększenie węzłów chłonnych do wielkości wiśni lub większej, co najmniej w dwu miejscach ciała  gwałtowna utrata ciężaru ciała (5 kg i więcej), która nie jest wynikiem odchudzania się  częste, nawracające zaziębienia, grypy i pseudogrypy, trwające po kilka dni  częste biegunki pojawiające się bez żadnej przyczyny To dla tych,co wypisuja tutaj rozne bzdury :O

szkoda ze nie mozna tu miec kamerki to zdziwiłbys sie kochany gdzie mógłbys mnie teraz zobaczyc,ale coz zawsze mozesz sie tekstem dowartosciowac p.s. z medycyna mam bardzo duzo wspolnego -do Twojej wiadomosci :-}

LadyPretensja -czy Ty widzisz co czytasz i wiesz co piszesz?? czy on pisał cos na tematy wyzej wymienione przez Ciebie??kaszel,goraczka itp.Jesli odpisujesz to trzymaj sie tematu

Widze co pisze i trzymam sie tematu:) Co niektorzy pisza bzdury,ze niby swedzenie podniebienia i nosa sa objawami tej choroby.Podalam wiec pierwsze objawy i nie ma tam zadnego swedzenia nosa,podniebienia ani nawet tylka:P

Gość Radioodowarzacz
Wypowiem się autorytatywnie z zawodowym znawstwem. ponieważ nie mam pojęcia co Ci jest - Masz alergię. To od uczulenia na coś o czym nawet nie miałaś pojęcia, że może cię uczulać. ale się nagadałem, a teraz muszę się napić, bo mi się ręce trzęsą - to też od uczulenia ;)