Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowaRewolucja.czas na remont

Zaczynam zycie od nowa co w sobie zmienić?

Polecane posty

http://89.149.244.182/dev285/0/479/517/0479517794.jpg.Tak wyglądam teraz, ponieważ muszę coś zmienic w swoim zyciu to zaczynam od ogólnego wyglądu. w planach mam zmiane koloru włosów i fryzury. Co byście mi doradzieli? No i jescze bym chciła ciut zleciec na wadze ale to juz swoja drogą. jaki kolor propounujecie i uczesania, a może cos jeszcze powinnam zmienić. Chcę stać się kobita atrakcyjna i piekną Poradźxie.

Gość fajnababkazjajami
Ja proponuje tobie obciąć włosy na krutsze i napewno ciemne kłaczki a nie taka głupia blond, ja bym radziła tez zrobic coś z powiekami bo troche ci opadają i wyglądasz na stara babe.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
przede wszystkim zmien charakter, liczy sie wnetrze a nie wyglaad!!!

Gość PierworodnaAutorkaPostu
nie musizsz nic zmieniać jest ok. jeśli chcesz zacząc nowe życie zacznij od zaakceptowania siebie

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ty jestes jakas chora??????????????????????????????????? link do twojego profilu na NK podajesz na takim forum jak te??????????/ pelno tu zboczencow itp!!!!!!!

Gość poleczkawa
a ja bym poradziła Ci zmianę koloru włosów na jakiś ciepły brąz :) poza tym zmierz się dokładnie bo wydaje mi się po zdjęciach, żenosisz zły rozmiar stanika :/

Gość odginekologaaaaaaa
jak na 28lat wygladasz staro na twarzy wiec zmien cos z brwiami

Gość weronisiax
Jestes ladna kobieta-wiec nie musisz tak radykalnie sie zmieniac;) Mysle ,ze odrobinke krutsza fryzurka,proste wloski i jakis ciemny kolorek np ladny braz podkreslilyby Twoja urode bo chyba masz tez brazowe oczy....

Gość weronisiax
...No i przede wszystkim ciemniejsze brwi! Zeby podkreslic oczy...A co do zboczencow jak to ktos napisal-pelno ich jest wszedzie:) A przeciez nikt nikogo nie zgwalci przez nk:)

Tamten dałam już do usuniecia ze strony bo nie zauwazyła tego. aktualny jest ten ostatni

Gość kafeteriaaaaaaa
28lat a taka glupia zeby link do NK tu zostawiac!!!

Gość kafeteriaaaaaaa
ale zostawi pelno durnych komentarzy na NK to potem bedziesz miala robote zeby usuwac

Dziekiwielkie za komentarze. Własnie sama mysle o brazie i krukich wlosach. a co mogę zrobic ze staro wygladającą twarzą bo na opadające powieki to chyba mi juz nic nie pomoże.

Gość weronisiax
jak ktos jest glupi,zeby zostawiac glupie komentarze to juz jego problem...A nk jest portalem na ,ktory kazdy moze wejsc w sumie do kazdego-zawsze jak cos sie nam nie podoba mozemy kogos zablokowac....Ale takie uroki netu,,,,;)

Gość pitbul78
No wlaśnie a zrobia tek tylko dzieciuchy i ludzie ułomni. A na mój gust to jestes ok a zmainy przydadza sie każdemu. a na poeiki to chyba tylko zabieg co zostaje.

Gość ejbisi
Powinnaś trochę mocniej malować oczy, tusz, kreski w zewnętrznych kącikach no i dobrze Ci dziewczyny radzą, żebyś sobie ufarbowala henną brwi bo masz takie jasne ze sie wydaje jak bys wcale nie miala. Włosów nie obcinaj, zapuszczaj. Długie włosy są sexy i można wiecej z nimi zrobic ;)

Gość Pierworodna AutorkaPostuwłasci
moim zdaniem powinnas sie przestac garbic :) i nie obcinaj wlosow to cie postarzy bedziesz jak baba a nie dziewczyna :) co do powiek oprocz wyregolowania brwi nic nie zrobisz no chyba ze cie stac i chcesz ale ja nie polecam :) Kosmetyczka ci wyreguluje i przyciemni troche bedzie wygladac ok :)

Gość ejbisi
Odnośnie powiek to smaruj zewnętrzne kąciki oczu jasnym korektorem, dodatkowo tak jak mówilam - czarne kreski w zewnetrznych kącikach idące lekko w góre i tuszuj rzęsy mocniej w zewnętrznych kącikach - to powinno optycznie podnieść oko. Bez przesady, operacja ci nie potrzebna. Dodatkowo niech kosmetyczka ci doradzi odpowiedni ksztalt brwi zeby jeszcze bardziej podniesc oczy.

Gość własnie81
chodząca miss nie jesteś ale znam brzydsze, zrób tak jak wyżej może a nóż się uda.