Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajkaMB1

Dobry pediatra w Rzeszowie

Polecane posty

Gość MajkaMB1

Jeśli znacie dobrych pediatrów albo neonatologów w Rzeszowie odezwijcie się :)

Gość aadddaa
pediatra pani doktor Brozbar,mieszkza kolo rzeszowa"w bylej przybyszowce".nie pamietam tylko w ktorym szpitalu pracuje.

Gość MajkaMB1
Dzięki, wy do tych osób wasze pociechy zapisałyście? Na co zwracać uwagę przy wizycie? Czy każdy pediatra od razu zleca obowiązkowe szczepienia? muszę podać w szpitalu adres przychodni do której zapisuję dziecko bo tam wyślą kartę szczepień - a jeszcze nie wiem gdzie zapisać małego.

Moje dzieci są od początku prowadzone przez dr Lewińską.Przy każdej wizycie przypomina o ewentualnych szczepieniach.W razie choroby nie aplikuje antybiotyków ,gdy nie ma takiej potrzeby. Co też jest dla mnie ważne, jest jak pisałam wcześniej pulmonologiem.Moje dzieci są alergikami więc nie musiałam szukać innego lekarza o tej specjalizacji.testy i leczenie zleca ta sama lekarka i w tej samej przychodni.W razie jakiś wątpliwości mogę spokojnie do przychodni zadzwonić i z nią porozmawiać.

Polecam ci dra Zbigniewa Zawiło, przyjmuje w przychodni na Fredry. Bardzo rzeczowy i konkretny lekarz, stawia trafne diagnozy, ogólnie jestem bardzo zadowolona. Majka czy ty przypadkiem nie dołączyłas do listopadówek?

Gość MajkaMB1
elwira elwira - tak dołączyłam bo mam termin na listopad :)

Gość eweli
Nie widzialam gorszej pediatry niz dr brozbar,panikuje za kazdym razem,a ponadto uwielbia wypisyeac skierowania do szpitala,jest beznadziejna