Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszczolkamajaaa

Prosze o wypowiedzi dziewczyny,ktore maja sponsorow

Polecane posty

Gość pszczolkamajaaa

Za inne wypowiedzi,tym bardziej umoralniajace lub obrazliwe dziekuje z gory:) Otoz jestem mloda i bardzo ladna studentka,wysoka,zgrabna,szczuplutka.Chcialabym znalezc sobie mezczyzne,ktory w zamian za dotrzymywanie mu towarzystwa,takze w lozku bedzie pomagal mi finansowo. Jak to wyglada od technicznej strony,na jakiego rzedu kase moge liczyc?Jak czesto oni chca spotykac sie z taka dziewczyna?Co jest wazne i co powinnam wiedziec?:)

Gość pszczolkamajaaa
oczywiście liczę się z tym że będę musiała dawać mu dupy w różnych pozycjach no i być zawsze na chodzie ale to mi nie przeszkadza, w końcu moja picza to skarbonka bez dna, jak wlewasz spermę to płać, tak jak wklewasz benzynę to też płacisz :classic_cool:

Gość pszczolkamajaaa
to ja koza niby głupia dalej mnie zazdrość zżera i bede tak zarabiała. ukrywam się pod tym nickiem żeby mnie nie rozpoznali

Gość pszczolkamajaaa
To wszystko powyzej to podszywacze,prosze o konstruktywne odpowiedzi.

Gość pszczolkamajaaa
ostro daję dupy

Gość hjfwafjioawncosn
to zalezy... od miasta i tego jak czesto facet bedzie chcial sie spotykac... ja mialam raz w tygodniu spotkanie i dostawalam 300 zl za ok 1,5 godziny. ale raz jeden bylam z innym chlopakiem, ktory za jednorazowego loda zaplacil 3 stowy