Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Operator HK416

Co cenią sobie kobiety w przedziale wiekowym 10 -25 w facecie

Polecane posty

Gość studentka pierwszego roku
dojrzałość emocjonalną honor i zasady moralne odpowiedzialność intelekt, poczucie humoru pewną taką zadziorność i męskość (ale nie chamstwo i brak wychowania) - chodzi bardziej o odwagę - nie tylko w sytuacjach typu dres nas zaczepia, ale i w codziennym zyciu, do wyrażania niepopularnych opinii, bronienia swoich racji i przekonań mimo krzywych uśmieszków znajomych, ogólne wrażenie, że to facet jest kowalem swojego losu i jest w stanie stawić mu czoła, a nie tchórzem bez własnego zdania i konformistą szarmanckość i umiejętność flirtu - czyli ani ciapowatą grzeczność chłopczyka, który się ciągle rumieni, ani prostackie "będę brał cię w aucie" - umiejętność dania do zrozumienia kobiecie, że uważa się ją za piękną i podniecającą samodzielność, brak zaniedbania - odpada facet któremu mamusia wszystko pod nos podstawia, oraz taki, który ma nadwagę 30kg ale nie pojdzie na siłkę i nie zacznie sie lepiej odzywiac bo 'sie zmeczy, ojej' z mojej strony to tyle :)

Jeśli chodzi o warkocz komety to se poczytaj jak by była edycja posta to bym zmienił to po 1 jesli chodzi o studenktkę 1 go roku to gdzie wy się chowacie :D że was nie ma szukać WAS ze świeczką trzeba a nawet jeśli chodzi o te wszystkei zalety , przywary to hmm staram sie jak moge a nie wychodzi ostatnia dziewczyna LAT 22 ( pisze dla w komety ) stwierdziłą ze wszystko jest super ale nie więc zastanawiam się co Wy dziewczyny cenicie bo już sam nie wiem to po 2 a po 3 kasa to też się przyda kolego ale kasa to nie wszystko dasz babace kaskę i tak będzie szukać tego czegoś no właśnie hmm czego?

nie łapię sie jeszcze we włąciwy przedział :-D W ten niewłaściwy nie chce trafic , bo to moze zakamuflowany pedofil :o

ja sie kompletnie zgadzam ze studentka pierwszego roku nic dodac nic ujac :)

Gość operator kk 416
Ła ostro już odrazu od pedofilii :( jeszcze tak nie upadłem nisko , zresztą nie mogę sobie wyobrazić czegoś takiego to niezdrowe :/

Gość operator kk 416
R_C to w takim razie jak się zgadzasz ze studentką to czemu jak bywa się takim jak opisuje to i tak nic z tego niedziała .

Gość operator kk 416
nie dziękuje a jak masz 10 lat to się zestarzej w 5 minut z 10 to pogadamy dziecko ;P

Gość operator kk 416
generalnei woje digimony ma 2 klasery i gram codziennie s kumplem lat 40 ści