Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vitalijka

ortopeda lub neurolog-kraków

Polecane posty

czy ktos moze polecić dobrego ortopede w krakowie? chodzi mi o kogos kto sie zna na kręgosłupie i pomoze w zdiagnozowaniu i rehabilitacji- lorodza szyjna i skolioza odcinka lędzwiowego

Gość gość
Ortopeda, do którego ja chodzę przyjmuje w przychodni Prima Med. To bardzo profesjonalny i doświadczony lekarz. Mają tam też możliwość wykonania usg bioderek u niemowląt, więc jak ktoś szuka miejsca, gdzie wykonują takie badania to może się tam zgłosić.

Gość gość
Bardzo dobre opinie ma dr Rafał Więcek, przyjmuje w kilku miejscach w Krakowie, więc nie powinno być problemu z dojazdem. praktyka.info.pl tam masz rejestrację online, ale telefoniczną też ma.

Gość Tersey
Bez oczekiwania na termin, dobrzy specjaliści i miła atmosfera jest w OpenMedical https://openmedical.pl ja do nich chodzę i jestem zadowolona. Zawsze sa otwarci na klienta.

Gość Halina

W Prima Med w Krakowie byłem na wizycie u Neurologa. Okazało się, że mam migrenę. Bałem się od początku, że to coś gorszego. Polecam wizytę w tym centrum medycznym. Dobrzy lekarze, miła obsługa, nowoczesny sprzęt.