Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unomomento

MULTIWITAMINA

Polecane posty

No Plusssz Up raczej nie spowoduje przedawkowania, bo nie wolno pić więcej niż jedną butelkę dziennie :) A co do artykułu to już napisałam w innym wątku, że te hydrowitaminy są robione inną metodą niż te wszystkie tabletki...

ehhhh gorzej jak ktoś zwyczajnie nie lubi multiwitamin rozpuszczalnych... Ja z plusssza próbowałam kilku rodzajów, kilku smaków i za nic w świecie nie przechodzi mi to przez gardło. Dlatego jestem i będę zwolenniczką witamin naturalnych a w stanach zwiększonego zapotrzebowania organizmu ograniczę się jednak multiwitamin w tabletkach bo to się połknie raz dwa i nie czuć pół dnia smaku w buzi ;) a zestaw podobnych witamin i minerałów jak w plusszzu można znaleźć w wielu suplementach, wspomnianą przez autora wątku niacynę również, choćby tu: http://suplementydiety.istore.pl/pl,product,385721,full,spectrum,suplement,diety,90,tabl.html A co do szkodliwości- wszystko w nadmiarze szkodzi, plusssz tez więc we wszystkim trzeba zachować umiar po prostu.

ale plusssz UP nie jest rozpuszczalny, on jest w formie gotowego napoju w butelce, co do tego umiaru to się zgadzam w zupełności, przedawkować można nawet witaminy, więc nie ma co przesadzać, tylko stosować się do zaleceń