Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łeeeeee

O co może chodzić lasce, która tak się zachowuje????

Polecane posty

Gość łeeeeee

Poznaliśmy się na imprezie, super się gadało, bardzo inteligentna i fajna osoba, błyszczy w towarzystwie. Spodobała mi się, potem trochę się wstawiła, zaczęła się do mnie tulić itp. potem się całowaliśmy, raczej ona mnie, sam to zaczęła. Kiedy następnego dnia chciałem się spotkać- ona nie chciała. Stwierdziła, że nie interesuje się facetami i nie chce się z nikim spotykać:O Czy to normalne?

Gość zwyczajnie ...................
nie chce sie z tobą spotkać i tyle

Gość szpileczka34
tak, normalne. Zwlaszcza, ze byla pijana i potraktowala to jak zabawe.

Gość łeeeeee
No ale chyba nie aż tak pijana.... Poza tym i tak świetnie się nam gadało, a wtedy pijana nie była:( Teraz piszę jej czasami smsy, odpisuje na nie i jest miła. Staram się już nie poruszać tematu umawiania się...

Gość łeeeeee
Czyli że już dać sobie spokój?

Gość szpileczka34
Jesli teraz odpisuje milo, to sprobuj jeszcze raz. Gdyby nie chciala kontaktu nie reagowalaby na Twoje smsy.

Gość łeeeeee
Może reaguje, bo to bardzo sympatyczna osoba. Trochę mi się wydaje, że boi się zaryzykować i że peszy ją to, co się stało.

Gość szpileczka34
Jesli zalezy Ci na podtrzymaniu tej znajomosci to probuj dalej, ale delikatnie ;)

nie chce sie z Toba spotkac. na imprezie byla wyluzowana i robila to na co miala ochote,moze 1 piwko ja tak wyluzowalo.po przemysleniu stwierdzila ze nie chce sie z toba spotkac i tyle .nie nalegaj.odpusc sobie

Gość łeeeeee
No nie, dziewczyny, często tak robicie facetów w wała?

Gość lalalalallala..........
tak, zawsze :D

Kiedy następnego dnia chciałem się spotkać- ona nie chciała. Stwierdziła, że nie interesuje się facetami i nie chce się z nikim spotykać Czy to normalne? nie jest normalne....po prostu za duzo pije:P

Gość łeeeeee
A, to może być prawda:D Ale wiem, że ona na pewno nie ma nikogo. Miałam w życiu tylko jednego chłopaka, ale dawno się z nim rozstała, kilka lat temu. Ma trochę kompleksów chyba, ale jest bardzo atrakcyjną, pociągającą i inteligentną osobą. czy to możliwe, że może naprawdę nie lubi facetów??? Takie osoby raczej rzadko są same.

Gość koza niby głupia
za dużo się naczytała "dlaczego faceci kochają zołzy" i teraz udaje ze sie tobą nie interesuje. nastepnym razem na imprezce bierz ja bez wahania. bedzie ci wdzięczna

Gość yhyhuuuh
nie wnikaj w sytuacje, po prostu nie chce i juz, gdybanie - a dlaczego, a po co, a moze by inaczej, ci nie pomoze. jest tysiace mozliwosci, moze ma kogos na oku a na imprezie chciala po prostu sie dobrze poczuc, moze jej sie nie spodobales.... a odpisywac chocby z grzecznosci jej nie zaszkodzi

Gość łeeeeee
Myślę, że nie musi udawać. tak naprawdę mogłaby mieć tam każdego. Może to był po prostu przypadek.

łeeeeee kolego nie raz bedziesz jeszcze w zyciu "nabity w butelke" wiec przyjmij to jako lekcje ze pijane dziewcze podczas zakrapianej imprezki nie jest wiarygodnym kandydatem na jutrzejsza randke...:P

A widziałeś się z nią po tym zdarzeniu? I jak się zachowywała? Czy tylko smsujecie? Bo widzisz, jej może jest odrobinę głupio teraz. Ale skoro napisała, że nie jest zainteresowana, to trudno, żebyś ciągle ją zapraszał na randkę.

Gość łeeeeee
No nie widziałem- mówię, że zaraz następnego dnia chciałem się zobaczyć, niekoniecznie od razu na jakiejś randce, nie chciałem jej spłoszyć, zaproponowałem tylko spotkanie. Ale odmówiła twierdząc, że nie spotyka się z facetami i jej to nie interesuje:O Wiem, że pijana dziewczyna itp., wiem, że jej brakuje na pewno bliskości, co było widać, ale mi szkoda:(

Gość powiem ci prawede
wstydzi ze sie ze sie sama do ciebie kleila - mowi ze nie chce facetow zeby sie wybielic i pokazac ci jaka jest swietoszka ;) - tak naprawde CHCE zebys sie z nia umowil =- a przez toze bedziesz staly i uparty pokazesz jej ze nie uwazasz jej za latawice ktora chcialbys na 1 numerek ... lub kilka ;)

Zasze tak robie na imprezach. wkurwia mnie, jak chlopak mnie odprowadza i dalej mnie caluje. impreza sie skonczyla, zabawa sie skonczyla. faceta miec nie chce. dlatego sie bawie, caluje itd.. nie ma co dorabiac filozofii, to tylko zabawa

raaany, to co Ty myslałeś , ze jak sie z Tobą całowała, to zaraz będzie sie z Tobą umawiać??? Nic bardziej mylnego... na imprezach dziewczyny sa wyluzowane i nie należy brac poważnie tego co robią...one się po prostu chcą dobrze bawic, nie myślą wtedy o czyms wiecej...