Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupszko

Czy takie buty badają się na zimę i czy sa obciachowe dla młodej osoby?

Polecane posty

Gość i tu sie zgodze
ile kosztują??

Gość dupszko
Obawiam się, czy się nie baziję w nich na jakimś chodniku i czy nie będę wyglądać... dziwnie?:O Mam luźną pracę, zazwyczaj biegam w miejskich reebokach lub pumach...

mogą być, chociaz ja bym sobie takich nie kupiła. Albo na bardzo wysokim, albo zupełnie na niskim:)

Gość dupszko
*zabiję ok. 400zł.

Gość ffflika
haham jesli ie jestes przyzwyczajona do obcasow mozesz miec male problemy na poczatku ale przywykniesz:) poza tym obcas nie jest cienki, a gruby i stabilny - tez nie za wysoki wiec nie boj sie:) ja tez mam 23lata i chodze tylko w tego typu butach - sa swietne:)

Gość dupszko
W ogóle nie wiem, jakie buty będa modne teraz, poza tym boję się, żeby się nie zabić zimą:) Ale nie chcę jakichś takich człapaków:O Myślałam o płaskich, z marszczoną cholewką, ale teraz w sklepach nie ma takich, więc raczej sobie nie wyczaruję;)

Gość koza niby głupia
modny ten bucik ....ale na śnieżne muldy się nie nadaje >Musisz mieć co najmniej jeszcze 1 parę na błota i roztopy .

Te pierwsze śliczne :) Sama mam podobne i też na codzień nie noszę obcasów, ale chciałam mieć takie bardziej do spódniczki. Na razie miałam je na nogach tylko raz, ale nóg nie połamałam ;]

Gość a na takich butach
naprawdę zimą się nie ślizgacie? Co prawda teraz zimy to u nas takie nie bardzo śnieżne, ale błota na chodniku pod dostatkiem zawsze:O

Gość lolka ta od bolka
w tym roku ma byc zima mrozna podobno, jak masz szanse to kup sobie jedne na obcasie a drugie takie zwykłe na płaskim. Bo na obcasach zima cały dzien chodzic to nigi ola i malo wygodnie.

Gość lolka ta od bolka
ślizgaja sie panny. Nie widziałas ile razy slisko mokro idzie panna w butach na obcasach lezy snieg a ta żołwim krokiem zeby sie nei wywalic, a inne w butach na płaskim pomykaja ile sieda.

Gość essperanssa
no ja to mam breche z takich babek ,obcasy 10 cm a one idą jak żółwie hehehhe idiotki

Gość ja się w takich na płaskim tez
ślizgam;) I nie wiem, czy kupować na obcasie. Ale chodzi mi o buty nie na gładkiej podeszwie, tylko ocieplane, z grubszym obcesem i antypoślizgową, gumową podeszwą! A co sądzicie o takich jak w pierwszy tutaj linku, ale z marszczoną, taką: http://www.cogdziezaile.pl/produkty/8833.jpg cholewką? Czy lepsze klasyczne oficerki? Ja mam już oficerki ale się podniszczyły, chciałam nowe jakieś buty... I mam jedne takie ciepłe, grube, na płaskiej podeszwie, bardzo ciepłe.

Mi się to też wydaje dziwne:P Ale chodzi mi o buty na takim obcasie max. 6cm i ocieplane, z grubym obcasem i gumową, antypoślizgową podeszwą a nie jakieś szpileczki... I zima raczej nie będzie chłodna... Może max. 2 tygodnie będą mrozy. Ogólnie teraz klimat się zmienia, chyba zauważyliście i ani w lato nie ma upałów, ani w zimie mrozów.

Gość Kafeteriowa odpowiadaczka
dupszko te 1 zajebiste daj adres lub namiary gdzie można je kupic?:P

O, np. takie podobne widziałam w gino rossi, miały gumowa podeszwę z grubym "bieżnikiem" : http://www.cogdziezaile.pl/produkty/9691.jpg Tylko nie wiem, czy takie buty nadają się dla młodej dwudziestoparoletniej osoby... Czy za eleganckie?

Gość lolka ta od bolka
jak masz juz jedne oficerki nawet podniszczone to kup sobie inne nowe, zeby nie były podobne do tamtych. no chyba ze tamte stare sa juz tak zniszczone ze juz ich nie załozysz. Ja mam dwie pary butów na zime jedne na obcasiku, do spodniczki a drugie zwykle płaskie, ocieplane na mrozy albo na brzydka pogode.

Gość essperanssa
a co ty starą babe chchesz w takie buty ubrac?? :D pewnie ze sie nadają

Gość co za bezmuzgowiec chodzi
w zimę w spódnicy :D

ja się w takich na płaskim tez Są świetne i pewnie że sie nadają. jeśli nie takie to jakie???? Są super ja mam 24 lata i kupie sobie bardzo mis ie spodobały i szukałam podobnych ale nie mogłam znaleźć wiec kupiłam fioletowe teraz sprawie sobie drugie :P

Gość lolka ta od bolka
ja i wcale nie uwazam sie za bezmozgowca, wypraszam sobie. Nie zawsze zima jest -15 stopni. A zakładam ładniejsze buty do spodnicy jak ide z chłopakiem gdzies do baru czy do rodzinki. Przeciez nie bede cała zime chodziła w spodniach, trzeba pokazac troche kobiecości. Czasem trzeba tez elegancko wygladac.

dobra sobra sorry ja tam jestem zmarźluch i nawet jesienią w spodnicy nie chodze :P tylko w lato

Ja czasami założe spódnice ale tylko w cieplejsze dni co by mi czipka nie zmarzłą:D

hehehhe

Gość lolka ta od bolka
ja tez jestem zmarzluch, ale czasem trzeba ładnie wygladać. Zreszta jak założe spodnice i jade gdzies zamochodem to nawet jak jest -20 to i tak zbytnio nie zmarzne, zaloze jakies grubsze łasne rajstopki i jest git. Moze zalezy to od kobiety ale lubie chodzic w spodnicy.

czy pasuja mlodej osobie? no chyba rzcej, w czym do tej pory chodzilas ze sie pytasz o to?

Gość lolka ta od bolka
lepiej kupujcie to w czym sie dobrze czujecie niz macie pytac sie o zdanie czy to pasuje.