Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milamilaaa

kaszel a ból głowy ??

Polecane posty

Gość milamilaaa

mam od kilku dni uporczywy suchy kaszel po przeziębieniu, dzisiaj o 5 rano sie przebudziłam bo głowa mnie bolała... ból jest dziwny i nie do końca mi pomogła tabletka.. czy to mozliwe ze od kaszlu boli głowa w sposób pulsacyjny ???

Gość milamilaaa
dodam ze nasila się przy gwałtownych ruchach... :/

Gość milamilaaa
w sumie nigdy nie miałam problemu z zatokami... a ból jest na całej głowie

Gość milamilaaa
jakieś 5 lat temu miałam badania i wszystko ok... moze mam taką nature ze głowa mnie boli... ale dzsiaj ten ból jest dziwny :/ dzieki za rady :)

5 lat temu? A co to ma do rzeczy że 5 lat temu miałąś badania. idź zrób teraz bo przez 5 lat wiele rzeczy moze się zmienić. Poza tym to moze zwykłe przezięnienie więc idź do lekarza

Gość broda2
kaszel to coś strasznego. Trzeba umieć sobie z nim radzić. Na szczęście ja od tego mam Fosidal - bardzo dobry syrop, który radzi sobie ze stanem zapalnym i go usuwa. Dzięki temu kaszel znika i można wreszcie normalnie funkcjonować.

Gość bortnica
ból głowy to coś nie do wytrzymania. nienawidzę po prostu. Na szczęście zawsze z pomocą przychodzi mi Pyralgina. Ostatnio w przypadku pozbycia się silnego bólu używam Pyralginy Sprint w formie musującej. bardzo szybko dociera do źródła bólu i usuwa go.