Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ydydydyd

co myslicie o takich dziewczynach?

Polecane posty

Gość ydydydyd

pytanie skierowane glownie do chlopakow ale jezeli dziewczyny maja cos do powiedzenia to zapraszam do dyskusji rowniez. no wiec pytanie brzmi jak powinna ubierac sie dziewczyna w wieku studenckim ( okolo 19 - 23 lata)? na jakie kobiety w tym wieku faceci zwracaja uwage? jak dziewczyna ubierze sie elegancko albo jakis dekold to kur** od razu a jak w jakichs bluzach chodzi to hmm jest nikim, niezauwazana? czy jak to jest? na jakie dziewczyny zwracacie uwage? wyluzowane, styl raczej sportowy, oczy niepomalowane maja szanse na zwrocenie na siebie uwagi? czy tylko takie w gustownych sweterkach i z tapeta na twarzy? co myslicie jesli dziewczyna w tym wieku ubiera sie jak hip-hopowiec albo metal? POZDRAWIAM I ZACHECAM DO DYSKUSJI, MOZE WRESZCIE SIE DOWIEM CO INNI MYSLA O TAKICH JAK JA...

Gość AGATKA HH
A CO JEST ZLEGO W TYM JAK DZIEWCZYNA UBIERZE SIE JAK SKATE SKORO JEZDZI NA DESCE? MAM BYC KOLEJNA KOPIA SUPER XERO LASKI W BOTKACH RURKACH I TUNICE? FAJNY TEMAT KTOS ZALOZYL :)

Gość hmm ja ww tym wieku jestem
i zaczelam zmieniac styl.. wiadomo ze od tak przez 3 dni nie zmienie swojej szafy... dlatego zbieram powoli..rozne swetrki zamiast bluz .. bluzeczki ladniejsze kurteczki spodnie to rurki ale to akurat stale w mojej szafie botki ostatnio kupilam zamiast adidasow tak kobieco bardziej ale znow nie elegancja francja.. KAzdy ma swoj styl i ponoc o tym sie nie dyskutuje

a ja mam 2 style. razzałoze rurki, botki i tunike ;] i udaje kolejne ksero ;d a raz zakladam np rurki jakas wywłokowata bluze lub bluzke sporotwe nike i wtedy cuzje sie tez dobrze. przewanznie paraduje w tej 2 wersji, ale co by nie bylo, 1 tez czasem chodzi w zycie. takze jestem za tymi oboma stylami, sa spoko. inna bajka to jak ktos nosi szpilki, miniowe i kilo tapeciory. a to juz przesada

Gość ydydydyd
no i dalej nie wiem co faceci o tym mysla tacy w wieku studenckim.

Gość Nie mam zamiaru czytać
bzdur