Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragikomediantka

mam wade wzroku ale ostatnio zauwazylam cos dziwnego-pomocy !!

Polecane posty

Gość tragikomediantka

mam wade wzroku krotkowzroczność i astygmatyzm na jedno oko. Juz dawno zauwazylam ale dzis dotarlo do mnie ze moze to byc powod to niepokoju: siedzac na wykladach i skupiajac wzrok na wykladwcy wsrod bialych scian - ze na tle na ktore patrze jakby PRZEPŁYWAJA DELIKATNE WZORKI co jakis czas - WYGLADAJA JAK OBRAZ POD MIKROSKOPEM. mam wrazenie ze to na gałce oka. jesli przewroce wzrpok na koras strone to te wzorki rowniez zaczynaja byc w "ruchu" nie wiem czy wiecie co mam na mysli. boje sie ze to cos niebezpiecznego, czy mial ktos cos podobnego???? prosze o jakas rade.

Gość gfdddddddddddddd
o ja mam cos takiego, znaczy miałam ostatnio jakos nie widze czegos takie. To powód do niepokoju?

Gość ja mam i tez sie
zastanawialam co to ale to chyba 'zabrudzenia' na galce ocznej

Gość tragikomediantka
mi juz przeszlo przez mysl ze moze to poczatki zacmy (bronboze) ale w opisach tej choroby nie ma czegos takiego co my mamy...

Gość tragikomediantka
Amaleta: czy cos sugerujesz? prosze napisz czy masz cos na mysli w zwiazku z ta dziwna dolegliwością

Gość tragikomediantka
Amaleta : TO JEST TO !! KURCZE DZIEKI ZA TE INFORMACJE. ja to sie mam z tymi oczami. musze wiecej o tym poczytac i wybrac się do lekarza na badaniqa dodatkowe. troche sie tym wystraszyłam :/

Gość larousse
ja czesto mam takie wzorki od malego :D nie myslalam nigdy ze to cos zlego a wzrok mam jaknajbardziej ok;)

Gość to nic takiego
zawsze lepiej poradzić się lekarza, ale dużo ludzi coś takiego ma. Ja też mam od "zawsze". Czasem nawet przeszkadza mi to w życiu, bo np. gdy jadę samochodem (zwlaszcza zimą, jak jest biało), to wydaje mi się, że kątem oka widzę, jak ktoś/coś wbiega na jezdnie i wtedy hamuję. Ze dwa razy mi się zdarzyło. Ale tego się nie leczy.

Gość tego sie nei da usunac...
chyba,z eoperacyjnie, ale marne szanse.. moj chlopak ma od dawna takie lekkie mety i nie narzeka, to sie czesto zdarza u krotkowidzow, ale ja mimo iz jestem, to ich nie mam... :) nie martw sie1! polecam stronke: http://swiatmetow.fm.interia.pl/