Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaagusia

Płaszczyk na zimę

Polecane posty

Gość Aaaagusia

Mam 18 lat. Zastanawiam się jaki płaszczyk sobie wybrać? Podobają mi się te płaszczyki z materiału takiego mięciutkiego z guziczkami i paskiem podkreślającym talię. Tylko czy aby nie będę w takim zbyt poważnie wyglądać?

Gość Aaaagusia
Proszę o opinię :)

Gość arletta_25
daj jakies zdiecie, latwiej bedzie ocenic

Gość kasia2020
Dobra, to że masz 18 lat to jest średnio ważne.Jaka figura? Kolory? Długość? :))

Gość aluniaaaaaaaaaa
ja w tym moim wygladam powaznie troche, mam 19 lat i zalezalo mi nad czyms dlugim zeby mi pecherza nie przeziebilo znowu:O

Gość Aaaagusia
Tak mnie okrepnie korci na taki płaszcz...Ale sama nie wiem, 110 zł kosztuje, nie chce potem żałować

Gość aluniaaaaaaaaaa
moj tez tyle kosztowal nie zaluje ani troche bo jest cieply i ladnie podkresla figure:)

Bardzo fajny, ale szczerze mówiąc trochę mało kosztuje jak na zimowy. Oglądałam takie i były typowo cienkie jesienne. Tzw "ocieplane podszewką" albo ew delikatnie czymś, ale na zimę zdecydowanie za lekkie. Prawdziwe ciepłe zaczynaly się od 300-350 i to wcale nie w jakimś firmowym sklepie (bo tam w ogóle takich nie było). Ale moze to dlatego ze jestem zmarzlakiem.

Gość Aaaagusia
A ja nie jestem zmarzlakiem więc wiesz ;) Tylko aby był dł€zszy to będzie mi ciepło i lekko ocieplany