Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kerriosa

Nie lubie jezdzic do babci bo nie dba o siebie, ma balagan

Polecane posty

Gość Kerriosa

Nie wiem jak u was ale ja nie lubie jezdzic do babci (oczywiscie glupio mi z tym, bo kocham ja), ale nie moge zniesc tego ze nie dba o siebie, ze niemilo pachnie, kapie sie raz na tydzien albo dwa, do tego zawsze ma paznokcie brudne. W domu tez ma zawsze balagan, wszytsko wydaje mi sie byc niehigieniczne, nawet muchy na stole zabija klapką albo reka! Nie moge sie przemoc zeby cos u niej zjesc albo zeby z nia sie pocalowac na przywitanie.

Gość mmmmarynia
moj dziadek na wychodek na zewn,.jak sie chcialo sikac w nocy to sie sikalo do nocnika, a on potem to wylewal do ogrodka, tak od razu za drzwi. E domu wszedzie wisza te przylepainki na muchy, kiedys mi sie w glowe przykleilo to fuuj. Tez zabija packa na muchy te owady, a potem kladzie na kredens obok sniadania...

Gość hytjuki
pojedz do niej i chalupe jej wysprzataj , powiedz jej babciu ale masz tu brudno i zacznij sprzatac i moze kup jej jakis plyn do kapieli i powiedz ze nowosc taki fajny zeby wyprobowala albo ze kupilas bo promocja taki upomineczek malenki

Gość właśnie wnusiu
posprzątać dom możesz i babcia się ucieszy

Gość mmmmarynia
teraz sobie niedawno lazienke zrobil i jest tam wanna, a obok na poleczce sztuczna szczeka, ktorej sie boje:/

Gość Mieszzkkkaaankooooo
moja babcia ma porzadek.. i dba o siebie :) niestety mam tylko jedna babcie:(

Gość rozati
Bogu dzięki ja mam tylko w 1/2. Jedna babcia od młodości jest ciężko chora, ale zawsze ma czysto. Ma juz mocno po 7--tce, ale szklanki zawsze są przezroczyste. Kocham ją ponad życie i zawsze całuję na powitanie. Za to druga, to właśnie koszmar. Szklanki zawsze uwalone, w paluchach i plackach wszelkiego rodzaju, nigdy w życiu nie odwazyłabym się napic u niej herbaty. Normalnie fe. ale cuzciwie przyznam ja jej nie lubię, nie jeżdzę do niej do lat, więc w sumie jest mi rybka, co tam w tym domu ma. A mieszka z synową, dodam.

Gość Kerriosa
Moja babcia ma domek i nawet jak posprzatasz to myslisz ze jest brudno. Tam trzeba by bylo wszytsko powymieniac bo dywany zasikane przez psy i koty, itd. Smutno mi ze mam taka babcie, bo naprawde chcialabym do niej jezdzic ale ja sie tam strasznie zle czuje, mam fobie jezeli chodzi o brud. Nawet nie ma jak sie tam ukapac bo wanna zasyfiona tak strasznie ze nawet jej domyc nie mozna!

Gość to tylko źle o
Tobie świadczy.Ja bym chyba wstydu nie miała , żeby coś takiego napisać.Weźże się do roboty , wymaluj mieszkanie , pomyj, posprzątaj, doprowadż do porządku a potem też trzeba zadbać o starego człowieka.Niestety takie jest życie skowroneczku.