Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzulka_pszczółka

Jestem z siebie taka dumna

Polecane posty

Gość Zuzulka_pszczółka

Kurcze jednak się opłacało i wyszło mi to na dobre:) Pól roku temu zerwałam z facetem mentalnym dzieckiem dla którego ważniejsza była gra w internecie, niż nasz związek niż ja ;O Powiedziałam dość za co zostałam zjebana przez znajomych:( że pojebana jestem, że zakończyłam związek 3 letni bo byłam zazdrosna o komputer... Czasami też mnie nachodziły myśli czy dobrze zrobiła... i już wiem!!! oczywiście że tak!!! Wczoraj dowiedziałam się ze jego nowa wprowadziła się do niego po 2 miechach znajomości, ok jak kto woli ja bym się wstydziła bo mieszka z rodzicami nio ale nie wnikam... Co mnie zabiło!!! Ona znalazła sobie prace i na nich zarabia a on oprócz tego że zawozi i odwozi ja do pracy cały dzień siedzi przed kompem!!! Boże gdybym się nie zbuntowała to mogłam być JA!!! Jestem z siebie dumna i musiałam się komuś pochwalić:):P

Gość dobra-vodka
gratulacje

Gość ex_stażystka
gratuluje, większość kobiet by się męczyła dalej ja tez kopnęłam maminsynka w dupę i tez kazdy wybałuszył oczy ze taki ustawiony, spokojny, z dobra praca, ale w rzeczywisctosci pod pantoflem matki, sam ma 31 lat:p przeciez nie bede rywalizowac z matka

Gość madziattttt
kurcze co za chłopak,pozwala zeby dziewczyna na niego zarabiała,dobrze ze z nim zerwałaś

Gość hytjuki
dobrze ze dostrzeglas to ze dobrze zrobilas

Gość de.molka
wszysto jest duzo latwiejsze, jak to tylko chlopak, a nie juz maz. wiele doroslych kobiet majacych meza, dzieci i wiele wspolnie spedzonych lat jest w podobnej sytuacji. a sytuacja nie jest juz wtedy taka trywialna

Gość Zuzulka_pszczółka
Teraz sobie pluje w brodę że tak późno:) Mało tego on przez te gry poznawał jakieś laseczki i później było smskowanie, telefonowanie, rozmawianie całe noce przez skaypa a ja cierpiałam że one są z nim bliżej niż ja! biedna ta jego nowa zapierdziela całe dnie w sklepie a misiaczek wyrywa laseczki on line :P Boshh że ja byłam taka tępa no ale mnie oświeciło lepiej puźno niż wcale:)

Gość Zuzulka_pszczółka
No ale taki facet "mentalne dziecko" nie staje się taki dopiero po ślubie tylko wcześniej można to zauważyć i się zastanowić... Nigdy nie można wychodzić z założenia że po ślubie będzie lepiej a niestety znam takie pary gdzie przyszłe panny młode wierzą w uleczalną moc ślubu na wszystkie wady przyszłego męza....

Gość jhgfdsds
to super. od takich facetow co tylko przed kompem i gry lepiej trzymac sie z daleka.

Gość de.molka
moj maz ma ponad 50 lat i za mlodu nie mielismy takich mozliwosci z komputerem...odkryl pozno urok lasek z internetu. wszystkie go tam nagle uwielbialy a ja ciagle marudzilam, wiec widac mi sie nalezalo, haha. a uwierz mi, ze stary chlop jest czasem bardziej glupi niz mlody